≫ 

Umesto da stanemo iza njega, mi ga bacamo: Milojević branio svog igrača posle Totenhema!

Zamerke su postojale na račun igre Njegoša Petrovića i Dušana Jovančića...

  • 53
Vladan Milojević Foto: AP/Tanjug

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je realan posle poraza njegovog tima od Totenhema u okviru 4. kola Lige šampiona!

Crveno-beli su izgubili rezultatom 4:0, a Milojević je posle meča rekao:

Izlaganje počinjem čestitkama Totenhemu. Pokušali smo da odigramo drugačiju utakmicu nego u Londonu. Želeli smo da smanjimo prostor igračima Totenhema, igračima koji imaju klasu. Dobro smo parirali i pokušavali smo da utakmicu odvedemo u drugom pravcu. Imali smo šanse kod 0:0 i 0:1, posle toga smo kažnjeni. Čestitke igračima na pruženoj partiji - rekao je Milojević i dodao:

- Najviše me brinu te prinudne izmene. Pored rezultata, ostao je gorak ukus tih povreda. Jedna utakmica koja nije prijatna, a da li je rezultat realan ili nije, to sad ne znam. Iz ovakvih poraza možete dosta toga da naučite. Totenhem je ekipa koja je nivo iznda i mi težimo da dođemo do takvog nivoa.

A na pitanje kako doći, Milojević je rekao:

Cz, Totenhem, crvena zvezda Foto: A. Nalbantjan

- Treba za to dosta vremena. To su ekipe koje imaju mogućnost da daju onoliki novac za stadion. Sve se nekako svodi oko novca. Mi pokušavamo da se izdignemo iz nekih ranijih godina koje smo imali. Ne zadovoljavamo se mi samo što smo ušli u LŠ, ali je veliki uspeh što smo tu. Imamo i osvojena tri boda, neke ekipe to nemaju.

- Velike su razlike, u to nema sumnje. Ali plašim se da će biti još veća što se tiče finansija. Ne bih voleod a se sve svodi na novac, ali to se oslikava na terenu.

Na konstataciju da su Njegoš Petrović i Dušan Jovančić odigrali ispod nivoa, Milojević se nije složio:

Cz, Totenhem, crvena zvezda Foto: A. Nalbantjan

- Nekorektno je pričati o Petroviću koji je talentovan i jedan je od najmlađih igrača. Kad će da dobije šansu ako ne sad? Veliki igrač se postaje na velikoj sceni. Stavili smo druge prošli put u 11 i primili pet.

- Petrović je trenutno naše najveće blago. Neko mora da stane iza njega. Umesto da pričamo o detetu koje je biser srspkog fudbala i koje je odrigalo svih 90 minuta protiv Totenhema, mi ćemo da ga bacimo. Ali takvi smo mi kakvi jesmo - rekao je Milojević.

Video: Vladan Milojević o teškom porazu Zvezde od Totenhema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Red star

    7. novembar 2019 | 08:40

    A gde su Meleg,Jirka,Jevtovic,Kafu,Boace i njih jos 5-6 placeni po 2+ miliona eura????A nasu decu ste poslali da igraju po srpskim sljakama i nemaju ni za burek.Sram vas bilo!

  • GROBAR PODGORICA

    7. novembar 2019 | 08:44

    Umesto da igraju zvezdina deca, igraju potrošeni stranci uz debela primanja koja imaju. Grobari fudbala u zemlji Srbijisu Terzić, Kokeza i Vučelić,svi napolje breeeeeeeee.

  • Cz

    7. novembar 2019 | 08:48

    Mozes ti Miloje da stojis iza svakog Njegoša i Jovanče..ali je činjenica da mnogi igrači nisu zaslužili zvezdin dres u ligi šampiona ne samo njih dvojica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA