≫ 

Marin surovo iskren posle dva teška poraza: Da razlika nije realna, ne bi ni bila ovakva

Totenhem je u oba meča bio dominantan

  • 26

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin priznaje da je velika razlika u dvomeču sa Totenhemom realnost, iako je Zvezda umela da poprilično zagorča život jačim rivalima u evropskim takmičenjima dve godine unazad.

Crveno-beli su na svom stadionu u Beogradu poraženi od Pevaca sa dva gola Hjung-min Sona i pogocima Lo Selsa i Eriksena. Ostaje žal za promašenim prilikama Milana Pavkova i Radživa Van la Pare.

- Moglo je bolje naravno. Mislim da smo korektno prvo poluvreme odigrali, nismo puno dopustili njima lake šanse, a na tom nivou moraš iskoristiti svoje šanse. Morali smo da ih iskoristimo bolje i onda je to totalno druga utakmica. A i moramo da priznamo da je mnogo jači kvalitet Totenhema i da su zasluženo i pobedili, ali je ipak malo šteta da nismo iskoristili naše šanse - rekao je Marin posle meča.

Na pitanje da li su 5:0 iz Londona i 0:4 u Beogradu uprkos kvalitetu protivnika

- Rezultat je takav. Da nije realnost, ne bi bilo - jasan je bio Marin.

Video: Šta je promašio Pavkov! Zvezdi je malo falilo da zatrese mrežu Totenhema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    7. novembar 2019 | 08:00

    Stvar je jednostavna: ne sviraju vam penale, kao u nasoj ovoj smesnoj ligi. I onda tras 12 golova u 3 utakmice uz 0 datih. Drazi mi je poraz od Lucana nego "pobeda" protiv Indjije ili ona u Krusevcu sa penalima i golovima u 100-om minutu. Kad pocne da se igra regularno, tada razmisljajte o normalnim rezultatima a ovako ce zvezda biti kanta za punjenje u Evropi i tim za "ostrascene koji veruju u bajke" u Srbiji.

  • Dr Laza

    7. novembar 2019 | 08:58

    Marine jeste razlika i zbog para, ali je razlika i u shvatanju. Nisu vam pare potrebne da se fizicki pripremite a ne posle 15 minuta svi disete na skrge. Pa Pavkov prosle godine skinuo dres malo manji stomak ima od mog, a oni svi kao hrtovi, zategnuti kao sajle. E tu je najveca razlika. Ne mogu i splavovi i golovi, ne ide.

  • Car

    7. novembar 2019 | 09:36

    Vase izjave treba objaviti u tekstu pre i posle utakmica...pre utakmice ste jako bitni vi se pitate ne plasite se....a posle kukate i kazete to je realnost!!! Pa zasto onda palite ovaj narod???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA