Ajde objasni mi ti, kako da reagujemo: Degenek o konfuziji u odbrani Zvezde kod prvog gola

Lopta je išla sto kilometara na sat, kaže defanzivac crveno-belih

  • 16

Totenhem je prejak za Crvenu zvezdu - tako, jednostavno, stoje stvari između srpskog i engleskog tima. Pevci su klasa za prvaka Superlige.

I drugi meč Englezi su ubedljivo rešili u svoju korist. Posle 5:0 u Londonu, u Beogradu je bilo 4:0 (1:0), uz još jednu vanserijsku partiju Korejca Sona, dvostrukog strelca za sastav Maurisija Poketina.

- Oni iz nekih naših polušansi ili polugrešaka nama daju gol što pokazuje razliku i da imaju taj kvalitet u napadu i svaka im čast. Dali su nam golove, ali nas nisu izigrali nego su golovi došli iz naših kikseva ili loših postavljanja. Sve je u našim rukama i dalje da prezimimo u Evropi i da igramo dogodine. Olimpijakos jeste izgubio od Bajerna, ali ne smemo da gledamo njih nego moramo da mi odigramo bolje u sledećoj utakmici kada Bajern dođe ovde - rekao je Degenek posle utakmice.

Na pitanje da objasni šta se desilo kod prvog gola Totenhema u 34. minutu kada se lopta nekoliko puta odbijala od prečke i stative pre nego ju je Đovani Lo Selso smestio u mrežu, Degenek nije

- Ne znam, ne znam kako možeš da reaguješ kad ti lopta ovako prolazi, šta očekuješ... Nisu ni oni nešto reagovali iskreno da ti kažem. Ja sam je udario, Milunović je izbio ona je otišla njima, udarila je prečku. Ne možeš ti da reaguješ, lopta ide sto kilometara na sat, ne znam, objasni mi ti, ne mislim ništa loše, nemam objašnjenje - kazao je štoper Zvezde.

Video: Marin posle poraza od Totenhema: Devet golova u dve utakmice? Realnost...

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdas

    7. novembar 2019 | 09:06

    Ima li ko ovome da zabrani da daje izjave?Dosta je sto ga gledamo onakvog nikakvog nego jos treba da ga slusamo ovakvog polupismenog.

  • Mister

    7. novembar 2019 | 07:53

    Decko tebi je najbolje da samo cutis jer si tako najpametniji..kad god kazes nesto ja se smejem i krstim!!

  • jablan

    7. novembar 2019 | 09:14

    Na kojoj je utakmici ovaj bio, koju utakmicu je gledao, gde je igrao ovaj seá li se uopšte. Golove su vam vajni štoperu dali iz divno izrađenih akcija, koje je Son završavao pogotkom, a vas trener treba da nauči šta je**brza tranzicija u fudbalu**i da pobedjuje onaj ko da više golova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA