Ograda "faulirala" Denija Rouza u miks zoni: Novinari prasnuli u smeh!

Fudbaler Totenhema imao gaf dok je izlazio iz svlačionice u klupski autobus

  • 2

Fudbaler Totenhema Deni Rouz nije ostao u lepom sećanju navijačima u Srbiji, pre svega zbog potenciranja priče da je u Kruševcu doživeo rasističke uvrede dok je igrao sa mladom reprezentacijom Engleske 2012. godine.

Tada je dobio i crveni karton, nakon što je šutnuo loptu u publiku svom snagom posle gola, posle čega je usledla opšta tuča na terenu, a on je godinama posle toga pričao kako su Srbi rasisti.

Na Marakani nije bilo ni najmanjeg rasističkog ispada, iako su engleski mediji potencirali tu priču pred gostovanje u Beogradu. Ipak, i pored ubedljive pobede Totenhema nad Zvezdom od 4:0, Rouz je namrgođen prošao kroz miks zonu, a da se nije ni osvrnuo na novinare, niti srpske, niti na engleske.

Ipak, imao je peh dok je izlazio iz svlačionice ka autobusu i prolazio kroz miks zonu. U jednom momentu je defanzivac Pevaca zakačio trenerku o ivicu ograde, koja ga je "cimnula" nazad.

Novinari su se nasmejali na to, ali je Rouz ne obazirući se nastavio put klupskog autobusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA