≫ 

Uništio je vezni red Liverpula, sad mu zvižde: Zbog ovog poteza navijača je Milojević pobesneo!

Jovančić se našao na udaru publike

  • 10

Fudbaleri Crvene zvezde pretrpeli su težak poraz od Totenhema sa 4:0 u Ligi šampiona, a na udaru navijača se našao Dušan Jovančić.

Momak koji je bio heroj utakmice protiv Liverpula, u kojoj je potpuno dominirao i nadigrao Milnera i Lalanu, sada se našao na udaru koji sigurno nije očekivao, ali ni zaslužio.

Iako je u padu forme, njegovo zalaganje se nikad nije dovodilo u pitanje i zvižduci mu sigurno neće pomoći da se psihološki podigne. Ipak, ispostavilo se da je bio na udaru, kao i Njegoš Petrović, talentovani veznjak kome je data šansa na velikoj sceni od starta.

Zbog svega toga, oglasio se i Milojević na konferenciji - sigurno je i on dobro čuo da se zvižduci ore Marakanom, kada je Jovančića zamenio Kanjas, a pitanje se ticalo bivšeg igrača Rada i Jovančića. Rešio je da ovaj put posebno zaštiti 20-godišnjaka.

- Veliki igrač se postaje na velikoj sceni. Stavili smo druge prošli put u 11 i primili pet. Petrović je trenutno naše najveće blago. Neko mora da stane iza njega. Umesto da pričamo o detetu koje je biser srspkog fudbala i koje je odigralo svih 90 minuta protiv Totenhema, mi ćemo da ga bacimo. Ali takvi smo mi kakvi jesmo - rekao je Milojević.

Kako je izgledao trenutak izmene ispraćen zvižducima, možete pogledati na snimku.

Pobedom nad Himkijem u prošlom kolu Zvezda se uzdigla i puna samopouzdanja čeka večeras (19.00) Real Madrid koji ima dosta problema na gostovanjima. Kec u Areni je 2,55, a dvojka 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Read Madrid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha

    7. novembar 2019 | 11:13

    Bravo odigra jednu dobru utakmicu i odmah ima opravdanja za 50 kojih odigra lose

  • Boba

    7. novembar 2019 | 12:22

    Mi zvezdasi smo brzo postali razmazeni i nerealni posle lige evrope i dve grupne faze lige sampiona u kojima smo imali preteske grupe i nerealno je ocekivati vise. Svaki igrac koji se bori i izgara na terenu treba da ima postovanje svojih navijaca jer realno da imaju kvalitet koji mi prizeljkujemo ne bi igrali u zvezdi za 300 hiljada vec u evropskim velikanima sa milione evra.Malo vise realnosti ne bi bilo na odmet.

  • Q

    7. novembar 2019 | 12:34

    Miloje,ti si trener isto kao sto je on igrac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA