Englezi aplaudirali potezu Delija na 0:3, šmeker Poketino... 5 stvari koje niste videli na TV-u!

Bilo je zanimljivih dešavanja iza oka kamere

  • 20
Top 5 stvari, Zvezda Totenhem Foto ilustracija: MN Press/ A. Nalbantjan

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Totenhema sa 4:0 u Ligi šampiona, a čini se da će se navijači Pevaca vratiti iz Beograda puni utisaka, ne samo zbog ubedljive i lagane pobede.

Bilo je mnogo zanimljivih momenata na Marakani u sredu uveče, tek nešto više od 1.000 navijača Totenhema je došlo i sigurno će imati šta da ispričaju po povratku iz Srbije. Očarao ih je ambijent na tribinama, iako nisu bile ispunjene, mogli su da uživaju i u partiji svojih miljenika.

Izdvojili smo tim povodom i pet momenata koje možda baš i niste mogli da vidite na televiziji.

FK Crvena zvezda, Totenhem Foto: A. Nalbantjan

Oduševljenje koreografijom

Englezi su sa nestrpljenjem čekali početak utakmice, znajući da je to okidač za spektakularne koreografije na stadionu "Rajko Mitić". Tako je i ovaj put bilo, "Zvezda le" je prešaralo celu severnu stranu, što je bilo dovoljno da svi što pre izvade mobilne telefone i ovekoveče prizor.

Nisu Englezi preozbiljno shvatali ni uvrede "j... se Totenheme", uzvraćali su osmehom i aplauzima, čak nisu delovali previše ni revoltirano što su ostali bez dve zastave, koje su Delije podigle kao trofeje sredinom prvog poluvremena.

Goran Bunjevčević, Dejan Stanković Foto: MN Press

Omaž Goranu Bunjevčeviću

Na poluvremenu, Dejan Stanković je održao kraći govor u čast Gorana Bunjevčevića, čiji su članovi porodice dobili dres sa čuvenom šesticom i prezimenom nekada čuvenog kapitena.

Severu je to bio znak da se podigne transparent "Bunja kapiten", otpevana je usput i "Dobro znaj".

Aplauz kada je sever digao koreografiju na 0:3

Mnogi navijači su revolt zbog odnosa snaga pokazali preranim odlaskom sa stadiona, bilo je i povremenih zvižduka igračima, ali je sever ostao uz tim u najtežim trenucima.

Čim je Son zatresao mrežu za 3:0, Delije su se potrudile da atmosfera ne splasne, podgili su svi koreografiju sa početka utakmice i reprizirali je. To je bilo dovoljno da ceo stadion potez isprati aplauzima, u tome su prednjačili Englezi u "kavezu".

Milan Borjan Foto: MN Press

Borjan je održao kapitenski govor umesto Marina

Iako je kapiten Crvene zvezde Marko Marin, nekadašnji nemački reprezentativac bio je previše utučen, pa je igračima govor održao Milan Borjan. Želeo je da podigne ekipu koliko je moguće, ohrabrio je i Njegoša Petrovića, koji je imao vatreno startersko krštenje.

Na kraju je okupio ceo tim i održao kraći motivacioni govor jer ekipa ne sme da klone posle ove utakmice - i dalje je Zvezda treća i protiv Olimpijakosa će se direktno boriti za mesto u Ligi Evrope na proleće.

Maurisio Poketino Foto: AP/Tanjug

Šmekerski potez Poketina

Argentinski stručnjak pozdravio se pre odlaska u tunel sa svim članovima stručnog štaba Crvene zvezde, ali je iskoristio priliku da isto učini i sa utučenim igračima na terenu. Naročito je zastao kod Hozea Kanjasa, sa kojim je mogao da popriča na španskom.

Prilično dugo su ćaskali, a onda je Poketino aplauzima pozdravio i navijače Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blam

    7. novembar 2019 | 16:11

    A zbog cega ne pricate o igri zvezde,.sta je to zbog cega je izgubila 100:0 u poslednje tri utakmice,sta je to lose pa ne umemo da pariramo jednom Totenhemu koji je pre 30 godina zvezda sa lakocom mogla da pobedi.Nemojte sada da se vadite na navijace,pa koreografije,pa na emocije itd itd.Zbog cega je Zvezda samo jedna vreca za udaranje???posle 30 godina navijaci zvezde su ostali dobri isti kao pre,.a Zvezda posle 30 godina igra kao jedan poluamaterski klub.Ajde da analiziramo pravu problematiku i krenemo konacno jednim zdravim putem,pa ce rezultati doci vremenom.

  • Boža zemunac

    7. novembar 2019 | 14:52

    Tuga 9:0. Blam. I Bajern 3. Znači 12:0. Šta reći ? Uprava i pojedini igrači NAPOLJE. Što dalje od Zvezde.

  • Grobar

    7. novembar 2019 | 15:15

    Gospodin Poketino svaka cast ljudina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA