≫ 

Još jedan igrač Zvezde dobija poziv Ljubiše Tumbakovića!

Milunović dobio poverenje Tumbakovića!

  • 40
Nemanja Milunović Foto: MN Press

Fudbaler Crvene zvezde, štoper Nemanja Milunović, dobio je poziv Ljubiše Tumbakovića za sledeće reprezentativno okupljanje!

Kako saznaje Telegraf, 30-godišnji Milunović je partijama u crveno-belom u prethodnom periodu dobio poverenje Ljubiše Tumbakovića, koji će uskoro saopštiti i ceo spisak za utakmice protiv Ukrajine i Luksemburga.

Srbiju čeka završnica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, prvo ćemo Luksemburg ugostiti 14. novembra, tri dana kasnije Ukrajina stže u Beograd.

Nemanja Milunović Foto: MN Press

Podsećanja radi, Milunović je karijeru posle povrede oživeo u Crvenoj zvezdi, po dolasku iz BATE Borisova, ima velike zasluge za plasman u Ligu šampiona, u kojoj je za tri boda doprineo golom u pobedi nad Olimpijakosom.

Ukrajinci su već overili Evropsko prvenstvo, Portugalci su ispred nas, pa imamo teoretske šanse za dalji prolaz. Tim koji predvodi Kristijano Ronaldo, može posao da završi protiv Litvanaca i Luksemburžana.

Video: Milan Borjan održao kapitenski govor i motivisao igrače posle debakla

Pobedom nad Himkijem u prošlom kolu Zvezda se uzdigla i puna samopouzdanja čeka večeras (19.00) Real Madrid koji ima dosta problema na gostovanjima. Kec u Areni je 2,55, a dvojka 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Read Madrid

Video: Tumbaković o tome zašto Luka Jović nije pozvan u reprezentaciju

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tmpk

    7. novembar 2019 | 17:14

    Bio je odličan u odbrani protiv Totenhema, primili su samo 9 u dve utakmice ! Ja mislim da treba zvezda da igra kao reprezentacija i svi da budu srećni

  • Ja

    7. novembar 2019 | 17:15

    Ne znam jeli vise smesno ili zalosno

  • Crazy North

    7. novembar 2019 | 17:58

    Pa on nije za Zvezdu a ne za repku. Jos Jovančića da pozovu i...🤦🏼‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA