Barsa u decembru dobija novog trenera: Samo on može da ima autoritet u Mesijevoj svlačionici!

Galjardo je navodno postigao dogovor sa katalonskim klubom

  • 1

Marselo Galjardo je prvi pik da nasledi Ernesta Valverdea na klupi Barselone, i to već u decembru!

Tako tvrdi nekadašnji reprezentativca Argentine Klaudio Borhi, inače prvak sveta sa Gaučosima 1986. godine, koji je tokom programa uživo rekao da Galjardo stiže na Nou Kamp.

- Galjardo će postati trener Barselone u decembru. To je informacija koju sam dobio od pouzdanog izvora. Iako predsednik Rivera kaže da je to nemoguće, ja verujem svom izvoru - rekao je Borhi.

Galjardo je, inače, trener River Plejta od 2014. godine i u tri navrata je kao igrač nosio dres ovog kluba.

Igrao je i za reprezentaciju Argentine, i to na poziciji plejmejkera. Sa Riverom, Galjardo je osvojio dva Kopa Libertadores, a mnogi stručnjaci smatraju da je on jedan od retkih koji može da ima autoritet u svlačionici koju vodi Lionel Mesi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    7. novembar 2019 | 22:41

    Da bi bio dobar trener nemoras uopste imati ielitnu gracku karijeru,to je izmisljotina.Imamo mnogo primera gde su odlicni fudbalski treneri bili bas oni koji nikad nisu igrali elitni fudbal ! Najbolji primer je recimo Jose Muhrino koji je igrao fudbal ali nikad nije bio elitni fudbalski igrac a jedan je od najboljih fudbalskih trenera sveta a ima dosta primera da ne nabrajam trebali bi vise stranica.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA