≫ 

Zdjelar: Mnogo veliko iskustvo, videli smo kako izgleda jedan od najboljih timova

  • 13

Saša Zdjelar, fudbaler Partizana realno je ocenio poraz u Mančesteru na čuvenom Old Trafordu. Junajted je trijumfovao sa 3:0 i osigurao prvo mesto na tabeli.

- Mnogo veliko iskustvo za nas, znali smo da su jako kvalitetni napred. Izašli su sa najboljim timom koji imaju i to su pokazali.

- Prvih 20 minuta smo dobro ušli u utakmicu, ali onda smo primili golove iz naših grešaka i bilo je teško da se vratimo. Bili su stvarn moćni držali su nas na našoj polovini, ali kao što sam rekao: Videli smo kako igra jedna od najboljih timova danas. Ove dve utakmice su bile bez pritiska za nas.

FK Partizan, FK Mančester Junajted, Manchester United Foto: A. Nalbantjan

- Oni su sada izašli u drugačijem sastavu nego u Beogradu gde su bili sa tri defanzivna, a sada su izašli sa ofanzivnom postavom i najboljim igračima i pokazali koliko su kvalitetni u tom segmentu.

- Mi smo ih možda i previše respektovali, povukli smo se igrali, nisko i onda je teško da uradiš nešto više. Oni su napred imali igrače koji prave razliku - rekao je Zdjelar.

Video: Milošević: Konačno da izbacimo Mančester iz glave i okrenemo se mečevima sa realnijim rezultatima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA