• 20

Spavaj sine, Bog neka te budi: Poruka Željka Pantića za malog Isaiju slama srce

Strašna vest je dočekala sve u nedelju popodne

  • 20

Poznati Partizanov novinar Željko Pantić oprostio se od svog sina Isaije Pantića, četrnaestogodišnjeg dečaka, koji je posle velike borbe preminuo od posledica tumora.

- Želim da obavestim sve prijatelje, rodbinu i sve one koji su voleli moga Isaiju da je on pre nekih pola sata preminuo, nakon junačke borbe, dve godine, pet meseci i jednog dana nakon prve operacije tumora mozga. Okružen porodicom, bez bola, muke tiho nas je napustio ovog dana. Ponosan sam na njega, zahvalan sam Bogu na svakom danu koji je podario, u kome smo mogli da uživamo sa njim, u tako divnom detetu i osobi, sa nadom da će se dragi Bog smilovati i primiti ga u jedan bolji svet u kome nema ni suza, ni smrti, ni bolesti - rekao je Željko Pantić.

On je dodao i da će vreme sahrane i ostali detalji u vezi sa njom biti naknadno saopšteni.

- Vreme komemoracije i sahrane će biti naknadno određeno, obavestićemo vas. Nekako, na kraju smo dali sve od sebe i borili se, trudeći se da budemo na nivou njegove borbe, slomljenog srca što u toj borbi nismo pobedili - kazao je Pantić.

Podsetimo, Isaija je više od dve i po godine vodio veliku borbu, a tokom nje je ujedinio Srbiju u želji da mu pomogne. Mnogi su početkom prošle godine prikupljali priloge i donacije da bi dečak otišao na operaciju u Sjedinjene Države.

Pozivi i apeli su urodili plodom i stavili po strani navijačke obojenosti, a Isaija je dobio tretman kakav je bio neophodan. Nažalost, to nije bilo dovoljno, tumor se vratio i uzeo jedan mladi život. Tim povodom se vrlo brzo posle smrti u nedelju popodne oglasio i FK Partizan.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • PFK Arandjelovac

    nemamo reči utehe iskreno saučešće Bog nek mu dušu prosti i nek mu je laka crna zemlja

  • Дејан Младеновић

    Туга до неба!! Саучешће!!! Ово је права епидемија рака међу децом

  • Dejan

    Pa sta je ovo vise!Jadnicak mali,neka ga andjeli cuvaju.Meni nije jasno ko su ti ljudi sto udaraju minuse

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima