Hrabri dečače, vreme je da odmoriš i bodriš nas sa uzvišenijeg mesta: Partizan se oprostio od Isaije

Isaija Pantić je preminuo u nedelju popodne, a vest o ovoj tragediji se brzo proširila

  • 1
Foto: Instagram Željko Pantić

Od Isaije Pantića, sina poznatog novinara crno-belih Željka Pantića oprostio se i FK Partizan porukom putem društvenih mreža.

Klub iz Humske je bio jedan od glavnih pokretača akcije februara 2018. godine, kada je trebalo da se skuplja novac za operaciju četrnaestogodišnjeg dečaka u SAD.

Velika suma od 126.713 dolara uplaćena je bolnici "Childrens' National" u Vašingtonu 19. februara 2018. i prikupljena je za samo dva radna dana. Uključili su se tada svi, od Partizana i porodice Pantić preko velikih sportskih rivala, ministara u Vladi Srbije...

- Naš dragi hrabri dečače, znamo koliko si voleo Partizan i koliko si hrabro išao sa nama u svaku bitku! Tako jako i hrabro si se borio i u svakoj sekundi svog života! Ipak, došlo je vreme da se odmoriš i da nas bodriš sa uzvišenijeg mesta! Zauvek ćeš biti u našim srcima! Tvoj Partizan - navodi se u poruci iz FK Partizan.

Meč sa Inđijom na stadionu u Humskoj je počeo minutom ćutanja zbog tužne vesti koja je zatekla i rastužila sve koji su bili upoznati sa sudbinom četrnaestogodišnjeg dečaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    10. novembar 2019 | 17:12

    Zivot je bio pred njim,a sad je on pred vratima raja!😥😥😥😥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA