• 1

Hrabri dečače, vreme je da odmoriš i bodriš nas sa uzvišenijeg mesta: Partizan se oprostio od Isaije

Isaija Pantić je preminuo u nedelju popodne, a vest o ovoj tragediji se brzo proširila

  • 1

Od Isaije Pantića, sina poznatog novinara crno-belih Željka Pantića oprostio se i FK Partizan porukom putem društvenih mreža.

Klub iz Humske je bio jedan od glavnih pokretača akcije februara 2018. godine, kada je trebalo da se skuplja novac za operaciju četrnaestogodišnjeg dečaka u SAD.

Velika suma od 126.713 dolara uplaćena je bolnici "Childrens' National" u Vašingtonu 19. februara 2018. i prikupljena je za samo dva radna dana. Uključili su se tada svi, od Partizana i porodice Pantić preko velikih sportskih rivala, ministara u Vladi Srbije...

- Naš dragi hrabri dečače, znamo koliko si voleo Partizan i koliko si hrabro išao sa nama u svaku bitku! Tako jako i hrabro si se borio i u svakoj sekundi svog života! Ipak, došlo je vreme da se odmoriš i da nas bodriš sa uzvišenijeg mesta! Zauvek ćeš biti u našim srcima! Tvoj Partizan - navodi se u poruci iz FK Partizan.

Meč sa Inđijom na stadionu u Humskoj je počeo minutom ćutanja zbog tužne vesti koja je zatekla i rastužila sve koji su bili upoznati sa sudbinom četrnaestogodišnjeg dečaka.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    Zivot je bio pred njim,a sad je on pred vratima raja!😥😥😥😥

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima