≫ 

Ronaldo pogledom "streljao" Sarija: Besni Portugalac opsovao trenera i poslao mu brutalnu poruku!

Sari na udaru zvezde Stare dame

  • 24
Foto: Printscreen Twitter

Kipio je bes iz Kristijana Ronalda kada je u 55. minutu utakmice između Juventusa i Milana (1:0) morao ranije u svlačionicu jer ga je trener Juvea Mauricio Sari zamenio za Paula Dibalu.

Rezultatski gledano, ova izmena je bila pun pogodak jer je upravo Dibala postigao gol u 77. minutu vredan tri boda i čela tabele Serije A.

Ipak, Ronaldo se sa izmenom nije slagao i pri izlasku sa terena je potez trenera ljutito komentarisao na portugalskom, a onda odmah otišao u svlačionicu umesto kod svojih saigrača na klupi.

Italijanski novinar Tankredi Palmeri navodi da se Portugalci ne slažu šta je sve i šta je tačno promrmljao Ronaldo, ali su uspeli da sa usana pri izlasku razaznaju dve stvari, "vai pra o caralho", odnosno "je*i se", ali i "odlazi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zarko

    11. novembar 2019 | 00:00

    Koja budala moras da budes da ne primetis da Ronaldo nije imao pojma na mecu. Ali Sari je uvideo da Juve nikad nebi postigao pogodak da nije usao u igru Dybala. Kakav trener, fenomenaln potez. Ovako se titula osvaja

  • Ja sam

    11. novembar 2019 | 00:15

    Dibala mu objasnio, decko kida, Kristijanovo vreme je proslo

  • Stefan

    10. novembar 2019 | 23:50

    Kakva budala moras da budes da izbacis ronalda u 55 minuta a da nije povredjen ili ima karton.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA