Ronaldo inicirao skandal u Juventusu: Pobesneli Kristijano posle izmene otišao sa stadiona!

Trener Stare dame Maurisio Sari, pokušao je da odbrani svog napadača posle meča

  • 24
FK Juventus Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa pobedili su Milan sa 1:0 u meču 12. kola italijanske Serije A u meču koji je obeležio "sukob" Ronalda posle izmene sa trenerom Sarijem.

Kipio je bes iz Kristijana Ronalda kada je u 54. minutu utakmice između Juventusa i Milana (1:0) morao ranije u svlačionicu zbog zamene za Paula Dibalu. Koliko mu je sve teško palo pokazuju i psovke koje je uputio treneru.

I pored toga, kako prenose mediji u Italiji, Portugalac je otišao korak dalje, jer je nezadovoljan odlukom stratega svog tima pokupio svoje stvari iz svlačionice i napustio stadion pre kraja meča.

- Nepoštovanje saigrača? kao što sam rekao, ne znam. Istina je da je napustio stadion ranije, a to je problem koji će morati da reši sa saigračima - rekao je Sari prisutnim novinarima, i dodao:

- Ja nemam problem sa Kristijanom, trebalo bi mu zahvaliti jer je igrao i pored toga što nije bio potpuno spreman. Poslednjih mesec dana ga muči koleno i ot je mali problem za njega - ublažio je incident dodatno Sari.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kvg

    11. novembar 2019 | 08:56

    Terzo prodaj Masin audi i idi po njega

  • Coki

    11. novembar 2019 | 08:58

    Ovaj Sari je dosadan sa tim izgovorom za koleno i kao nije spreman.... reci lepo da ne volis coveka i to je to, kakvo koleno kakva nespremnost, covek zapeta puska

  • Ujka Zitko PFK

    11. novembar 2019 | 08:23

    Koliko iritantan i iskompleksiran lik,do bola! Sta misli,da je iznad juventusa? Mora biti da zivi u paralernom univerzumu.Koliko mi je poznato,penaldo ima samo 6.razreda osnovne skole!🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA