≫ 

Fudbaleri Radničkog u Brzeću na oporavku od stomačnog virusa

Prvi put u karijeri sam se susreo sa ovakvim virusom koji je zahvatio gotovo ceo tim - ističe strateg Nišlija

  • 0

Ekspedicija fudbalskog kluba Radnički otputovala je danas u Brzeće, gde će tokom reprezentativne pauze obaviti mini-pripreme za nastavak sezone.

Radnički u subotu nije odigrao utakmicu 16. kola Superlige protiv Proletera u Novom Sadu zbog stomačnog virusa 12 njegovih prvotimaca i baš iz tog razloga je i doneta odluka da se ode na planinu kako bi se ekipa regenerisala pred zgusnut raspored u finišu jesenjeg dela sezone.

- Situacija je danas mnogo bolja nego pre dva dana. Prvi put u karijeri sam se susreo sa ovakvim virusom koji je zahvatio gotovo ceo tim. Odlučili smo da je u ovom trenutku najbolje rešenje za nas da pet dana provedemo u Brzeću. Rekovalescentima će prijati planinski vazduh, ubrzaće im oporavak od virusa, a imaćemo i potreban mir kako bi se što bolje pripremili za teške mečeve koji nas čekaju - izjavio je trener Nišlija Milorad Kosanović.

Kako je naveo, u Brzeće je poveo sve igrače, treniraće dva puta dnevno, a u Niš se vraćaju u petak popodne, gde će nastaviti da se spremaju za utakmicu sa Crvenom zvezdom i ono što sledi kasnije.

- Veoma je bitno da nam pozicije koje vode u Evropu nisu daleko. Ukoliko se konsolidujemo i vežemo nekoliko pobeda, opet ćemo biti ravnopravni u borbi za izlazak na međunarodnu scenu, što je svakako naš osnovni cilj ove sezone - istakao je Kosanović.

Radnički će Zvezdu dočekati 22. ili 23. novembra na stadionu Čair.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA