≫ 

Emotivno pismo kojim se Veljko Paunović oprostio od Čikaga

Srpski trener posle četiri godine napustio je klupu Čikago Fajera

  • 1

Veljko Paunović više nije trener Čikago Fajera, a nekadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije, koji je sa Orlićima pokorio svet 2015. godine, oprostio se od Čikago Fajera emotivnim pismom koji je objavio na Instagram profilu.

On je zahvalio svima u klubu, od vlasnika, do navijača i poručio je da mu je bila privilegija da predstavlja klub kao prvi trener ekipe protekle četiri godine.

- Želim da se zahvalim na nezaboravnim godinama koje sam proveo s vama. Čikago Fajer je fenomenalna organizacija i uvek ću biti ponosan na vreme provedeno u klubu. Bila mi je čast da reprezentujem tim širom SAD i sveta. Tu privilegiju nikada nisam uzimao zdravo za gotovo - naveo je Paunović.

- Igračima koje sam trenirao - bila je privilegija i čast raditi sa vama, i želim vam samo najbolje u nastavku karijere. Za moj stručni štab i Aleksa Bolera, volim vas, momci! Svima u kancelariji, tehničkoj podršci, timu za održavanje terena, akademiji... Ne mogu dovoljno da izrazim svoju zahvalnost za vašu posvećenost i podršku tokom mog boravka u Čikagu.

- Hvala navijačima za nepresušnu energiju i strast. Bila je privilegija da vas predstavljam kao trener pvog tima u protekle četiri sezone. Posebno sam zahvalan Nelsonu Rodrigezu što me je doveo ovde. Hvala i vlasnicima na prilici, resursima i podršci ovih godina. Želim vam svima samo uspeh u nastavku - naveo je Paunović.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Veljko Paunovic (@veljko_paunovic) on

 

Video: Poslušajte šta je trener Nagetsa rekao o Jokiću na srpskom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA