≫ 

Mitrović dvostruki strelac, prestigao Rajka Mitića: Napadač Srbije gazi ka vrhu "večne liste"

Samo još četvorica fudbalera "stoje na putu" srpskog napadača

  • 13
Fudbal Srbija Italija Foto: Tanjug/AP

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović zatresao je mrežu dva puta i protiv Luksemburga u meču pretposlednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i tako je stigao i prestigao legendarnog Rajka Mitića na vrhu "večne liste" najboljih strelaca naše zemlje. 

Sa nova dva gola, u 11. i 44. minutu, popularni Mitrogol ukupno je "sakupio" 33 gola na "kontu", i to na 54. meču koji igra. Sada su ispred njega samo još četvorica igrača! Savo Milošević, Blagoje Moša Marjanović i Milan Galić imaju po 37, dok je Stjepan Bobek najbolji strelac sa 38 golova.

Ono što svakako ide na ruku Mitroviću je da ima 25 godina i odlične šanse da uz nove golove dođe do prvog mesta. Samo u ovim kvalifikacijama on je upisao 8 golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duke

    14. novembar 2019 | 21:19

    Mitre, Ljajicu i Mileticu ne igrajte za ovo privatno preduzece pojedinih nesoja kojima je Srbija zadnja rupa na svirali!

  • Re

    14. novembar 2019 | 22:28

    Al smo smesni,da poredimo mitica,bobeka itd sa mitrovicem,strasno. Jaka reprezentacija sa jakim spicevima😂😂😂😂😂

  • znamo vas

    14. novembar 2019 | 21:52

    normalno...da grabi na prvo mjesto..kako su savi milosevicu oteli rekord.pizon i stankovic..ovo ce malo morgen da otmu..al sve je moguce u srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA