≫ 

Tadić imao jaku poruku za navijače Srbije: U Ukrajini su nas dočekali kao velike neprijatelje...

Istovremeno, zamenik kapitena Orlova poziva publiku da im daju podršku na ovom meču i apelovao je na sve pristalice Srbije da ne daju nikakvog povoda za novu kaznu našem timu

  • 22
DUSAN TADIC Foto: MN Press

Dušan Tadić, vezista Ajaksa i fudbalske reprezentacije Srbije, najavio je meč Orlova protiv selekcije Ukrajine u nedelju od 15 časova!

Srbiji je pobeda potrebna kkao bi ostala u igri za plasman na EP, ali istovremeno je potrebno da Portugalija ne pobedi Luksemburg u gostima.

- Kad smo dobili grupu znali smo da Ukrajina poseduje kvalitet i potencijal, znali smo da će se između tri selekcije tražiti dve koje će ići direktno na EURO. Imamo nadu koja je tanka, ali na nama je da prvo uradimo ono što je do nas. Oni nisu kompletni, lično najviše volim kada ekipa dođe u najjačem sastavu. Očekuje nas veoma težak meč i na nama je da učinimo sve i ostvarimo pobedu - rekao je Tadić koji se osvrnuo na težak poraz u Lavovu od 5:0:

- To je jedan od težih poraza koji smo imali u Ukrajini i svi imamo dozu odgovornosti za to što se dogodilo. Ne bih sada da ulazim u to „zašto i kako“, samo ću reći da smo zasluženotada izgubili i sada ćemo sve da učinimo da im se revanširamo.

Imao je Tadić i poruku za navijače:

Fudbalska reprezentacija Srbije Tadić protiv Luksemburga Foto: MN Press

- Tamo smo dočekani kao veliki neprijatelji i sigurno da im je to pomoglo da dođu do dobrog rezultata, nadamo se da će i Srbija imati veliku podršku.

Osvrnuo se sjajni vezista još jednom i na meč sa Luksemburgom.

- Prvo poluvreme smo igrali dosta dobro i bilo je mnogo pozitvnih stvari, ali u drugom poluvremenu zabolelo me je što se nismo dovoljno zalagali. Moderan fudbal je takav da moraš uvek da ispuniš ono što se traži, profesionalci smo i imamo mnogo iskustva. Jednostavno, neke stvari iz drugog poluvremena ne bi smele da nam se događaju, da se oseti jedna doza opuštanja - jasan je bio Tadić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo vas posmatram

    16. novembar 2019 | 16:27

    Da toliko znacite naciji bio bi prenos obezbjedjen ovako ste nebitni, gledamo porodicno blago

  • Sanja

    16. novembar 2019 | 16:57

    Oni uzvici ubi Srbina se ne praštaju

  • Rs

    16. novembar 2019 | 16:42

    Istom merom vratiti i isto ih dočekati oko za oko zub za zub

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA