Mane jednim potezom oduševio Engleze: Dok drugi zastanu, ovaj skromni momak stane da pomogne

Fudbaler Liverpula po ko zna koji put pokazao da je nesvakidašnji momak

  • 6

Foto: Printscreen Twitter

Sadio Mane je uglavnom po pozitivnom prepoznat u engleskoj javnosti, a zbog skromnosti i prizemnosti ga brojni ljubitelji fudbala u Engleskoj redovno hvale.

Poslednji potez vredan hvala, Englezi su prepoznali u tome što je napadač Liverpula pomogao svom reprezentativnom osoblju i ekonomima da ponesu pakete sa vodom pri izlasku iz autobusa senegalskog nacionalnog tima.

 

Zbog ovoga je izazvao lavinu komentara poput onih da mu slava nije udarila u glavu, te da je jedan od retko dopadljivih momaka u svetu skupog glamura modernog fudbala.

Da podsetimo, njegov nacionalni tim je tokom reprezentativne pauze pobedio Kongo sa 2:0 u kvalifikacionom meču za Kup afričkih nacija. Naredni meč Senegal igra protiv Esvatinija u nedelju od 14 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    16. novembar 2019 | 18:56

    Svaka čast momak!Odlican igrac a izgleda jos bolji covek!

  • Putin R.S

    16. novembar 2019 | 19:30

    Ne iskvarena dusa koga milioni nisu udarili u glavu kao ove nase primadone. Pomaze siromasnima u svojoj zemlji, gradi skole, bolnice, kuce... i to dokazuje da je ljudina. Pored toga je fantastican fudbaler. Svaka cast momce. Da je vise ovakvih covecanstvo bi imalo nade da prezivi.

  • Душан Краишник

    16. novembar 2019 | 20:32

    Бог те Благослови Момчино

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA