≫ 

Barsa definitivno otpisala Hrvata: Rakitić ide i ima samo jednu želju

Odlazak na zimu gotovo izvestan

  • 5

Barselona je i zvanično otpisala hrvatskog fudbalera Ivana Rakitića, što je potvrdio sportski direktor kluba Erik Abidal u izjavi za Mundo Deportivo.

- Rakitić zna da postoji sportska odluka koju treba razumeti. Već je obavešten da više nije deo naših planova - rekao je sportski direktor Barselone Erik Abidal.

Za hrvatskog vezistu su navodno zainteresovani Atletiko Madrid, Milan, Mančester junajted i Inter, s tim što bi on najradije u Juventus.

Ta opcija nije bila realna ni u septembru kada je Juve nudio Bernardeskija jer nije hteo da plati 35 miliona evra za "Raketu".

Rakitić je znao i pre tri meseca da se neće fudbala naigrati ove sezone ako ne pronađe novi klub i to se desilo. Zbog toga je izjavio da je nesrećan u klubu jer mu je on oduzeo omiljenu igračku - loptu.

Ukoliko u narednom prelaznom roku i reši taj problem i ode u Juventus, Rakitić će zarađivati oko osam miliona evra, a iz veznog reda torinskog kluba bi verovatno otišli Emre Džan ili Sami Kedira.

Da podsetimo, Rakitić je u Barseloni od 2014. godine kada je došao iz Sevilje za 18 miliona evra, a sa Barselonom ima ugovor do leta 2021. godine.

Video: Tedić postavio konačan rezultat Srbija - Estonija 6:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Struja

    17. novembar 2019 | 17:23

    Nije dosao iz Atletika,nego iz Sevilje.

  • messi

    17. novembar 2019 | 17:25

    Nisam znao da je igrao u Atletiko, ja sve mislio u Sevilji... Boze, svasta

  • Davor

    18. novembar 2019 | 06:04

    a gde pise da je doso iz atletika,kad lepo pise da je doso iz sevilje a da ga zeli atletiko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA