• 16

Partizan zalupio vrata Laciju: I da donesete više od 15 miliona, Pavlović ne ide u Rim!

Zbog svega što su priredili i klubu iz Humske i igraču minulog leta, neće biti poslovanja sa Rimljanima

  • 16

Krajem minule sedmice na Telegrafu ste mogli da pročitate da Partizan potražuje obeštećenje od 15.000.000 evra za svog vunderkinda Strahinju Pavlovića i da je red klubova koji žele da angažuju mladog defanzivca podugačak. Ipak, nisu baš svi u mogućnosti da uđu u pregovore za igrača, tačnije jedan od klubova je “blokiran” i od strane crno-belih i od agenata, a to je, pretpostavljate već – Lacio.

Tačnije rečeno, italijanski klub bi mogao da donese pomenutu sumu novca u “torbi”, čak i da ponudi veću cifru, ali od poslovanja sa Partizanom i menadžerima igrača neće biti ništa zbog svega što je Lacio priredio crno-belima i igraču u smiraju prelaznog roka.

Interesantno je da se Lacio, posle svega što se dogodilo, javio odmah po završetku letnjeg prelaznog, jer su u pomenutom klubu verovatno shvatili da su pogrešili i da im je strategija obaranja već dogovorene sume za obeštećenje bila pogrešna.

Zvonimir Vukić

Foto: MN Press

Ali, naišli su prvo na “zid” u liku agenta Strahinje Pavlovića, bivšeg igrača Partizana Zvonimira Vukića, potom i čelnika crno-belih koje su takođe pokušali da izigraju, verujući da će u svršenom činu popustiti i spustiti obeštećenje.

Otuda će klub iz Humske poslovati sa nekim drugim zainteresovanim klubovima, a Lacio mora da potraži drugo rešenje, jer njihova ponuda neće biti ni razmatrana.

Podsetimo, italijanski klub je letos dogovorio sa Partizanom obeštećenje od 5.500.000 evra za Pavlovića, čak i pozajmicu do kraja sezone i sve je bilo u redu, dok delegacija iz Humske nije otputovala na završne pregovore.

Igrač je danima pre toga mrcvaren na lekarskim pregledima, a pre nego što je i izašao sa testiranja u jednom od listova bliskih Laciju se pojavila priča o navodnim zdravstvanim problemima.

Ipak, i pored plasirane priče, Lacio je hteo da kupi Pavlovića, ali da prekrojenom cifrom, umanjenom za skoro dva milona evra, na šta ni Partizan, niti zastupnik igrača nisu pristali. Umesto toga, mladom fudbaleru je ponuđen novi ugovor na pet godina, a njegova cena je zbog odličnih igara u Ligi Evrope utostručena.

Video: Fudbaler Ukrajine uzeo bod Srbiji, pa došao na košarkaški derbi

(Z. I.)

Komentari

  • san

    Mislili su 1,5 mil a ne 15. Jer on nevredi ni 1.5😂😂😂

  • nscz

    Znaci scenario Mateja Kezman i SMS. Pljuste ponude sa svih strana a u stvari ga niko nece. Mediji su cudo

  • Nole

    Sigurno mu posle one utakmice u Mancesteru i suljanja zadnjicom po travi Old Traforda cena skocila na 15 miliona evra.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima