• 0

FSS dao podršku Aleksi Terziću: Imao je dozvolu da ode iz reprezentacije posle meča!

Sportski direktor FSS-a, Vladimir Matijašević ističe da će Savez stati iza fudbalera

  • 0
Aleksa Terzić, Dejan Joveljić

Aleksa Terzić i Dejan Joveljić u kampu mlade reprezentacije Srbije; Foto: MN Press

Vest o pokušaju otmice mladog fudbalera Alekse Terzića potresla je fudbalsku javnost u Srbiji.

Bivši igrač Zvezde je presrednut u Beogradu nakon što se vraćao iz Niša, gde je bio sa mladom reprezentacijom Srbije, koja je igrala meč protiv Rusije. Usledila je jurnjava po autoputu, a zatim i Novom Beogradu, gde su dva muškarca iz drugog automobila uspela da zaustave Terzića, koga su zatim tukli i pokušali da uvuku u "BMW".

On je sam otkrio da su pokušali da otmu od njega 5.000 evra, ali da je uspeo da pobegne posle nanošenja teških telesnih povreda.

Telegraf je kontaktirao sportskog direktora FSS-a, Vladimira Matijaševića, koji je poručio da fudbaleri posle utakmice mogu da napuste kamp reprezentacije i da se vrate svojim klubovima.

Istakao je i da nemaju dovoljno informacija i da će u narednih nekoliko sati pokušati da saznaju više o celom slučaju, ali da će stati iza napadnutog fudbalera.

- Prema pravilima UEFA, igrači su posle utakmice slobodni da napuste kamp reprezentacije i da se vrate svojim klubovima. Zbog toga nemamo sve informacije o tome šta se stvarno dogodilo i u narednim satima ćemo pokušati da dodjemo do njih kako bismo pomogli na bilo kakav način i stali iza našeg fudbalera - poručio je za Telegraf sportski direktor FSS-a, Vladimir Matijašević.

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima