• 23

Miha izašao iz bolnice posle lečenja uz srpski pozdrav: Arijana objavila dirljive fotografije

Siniša Mihajlović napustio je kliniku u Bolonji posle druge faze lečenja

  • 23
Siniša Mihajlović, Arijan Mihajlović

Siniša Mihajlović i supruga Arijana ispred bolnice; Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Siniša Mihajlović izašao je iz bolnice nakon druge faze lečenja. Njega je ispred klinike u Bolonji sačekala supruga Arijana Mihajlović, koja je objavila dirljive fotografije na svom profilu na Instagramu.

Ona je uz fotografiju na kojoj su zagrljeni, a Miha je digao tri prsta, tradicionalni srpski pozdrav, napisala i reči koje će mnoge dirnuti.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

- Najlepše što postoji! Povratak kući - napisala je Arijana.

Upravo ona je podnela najveću žrtvu kada je u pitanju lečenje Mihajlovića, jer se pokazala kao stub porodice u kritičnim trenucima kada je Miha bio u bolnici na lečenju i bila je sve vreme uz njega, ali iz njihovo petoro dece koje imaju iz dugogodišnjeg braka.

Ona i deca su Mihi napravili dirljiv doček i prethodnog puta, kada se vratio iz bolnice posle prve faze lečenja i primanja hemoterapija.

Video: Dobrodošao kući tata, volimo te! Miha doživeo doček života

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Cibalija

    Miha sve najbolje od srca ti želim.

  • Wolf

    Bravo majstore!! Moj otac je prošao kroy isto lečenje i bolest. Molio bih sve koji pročitaju ovo da imaju na umu (ili da nekako proslede info) da postoji velika mogućnos pojave još gore bolesti posle određenog vremena...oko 5 godina, nako izlečenja ove bolesti. Ova bolest se leči opasnim lekovima, pacjent prolazi tri faze iako je možda već posle prve zdrav. Ove ostale dve su obavezne jer procedura lečenja tako nalaže. Čovek mora od trenutka izlečenja da prati svoje zdravlje prilično često, svaki 3-4 meseca kako bi se ne daj bože na vreme sprečila ta druga bolest, bože sakloni! Moj otac ovu drugu boleštinu nije preživeo, pojavila se celih 5 godina posle leukemije, a razlog pojave jesu podmukle posledice lekova za lečenja leukemije..i to u Švici, a tamo znaju posao, verujte! To sam video po izrazu lica doktora kada je video "podatke za leukemiju" pri lečenju ove druge boleštine. Ta sada nema boljeg načina za prevazilaženje. Zdravi bili i nikom se ne desilo!!

  • Milly

    Zivimo u Bolonji, pa smo bolje upuceni! Sjajan covek, pozitivac, drzao je do toga da deca budu upucena u Srpsku kulturu ali i da ne izostavi ni zenine obicaje! Divan par! I smatraju ih za jedan od boljih brakova u Italiji. Sve najj bolje mu zelim!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima