• 1

Mogao sam da dobijem "slonovsko stopalo": Crna magija fudbalera Đurgardena umalo koštala glave!

- Bol koji osećam je zbog magičnog objekta na koji sam nagazio u Leone stars kampu - kaže fudbaler

  • 1

Fudbaler Đurgardena i reprezentativac Sijera Leonea Mohamed Baja Turej oporavlja se od povrede za koju trvrdi da je izazvana crnom magijom.

Kako prenosi BBC, napadač insistira na tome da je povreda magijske prirode.

- Skoro sam se u potpunosti oporavio. Nisam imao nikakvu povredu prsrta tokom ili nakon meča sa Lesotom, niko me nije ni nagazio ili udario u nekom duelu. Ali, kada smo se vratili u hotel počeo sam da osećam bol. Obavestio sam lekare o tome i oni nisu mogli da shvate o čemu se radi i zašto osećam bolove koji su postajali sve jači.

- Do vremena kada smo dan kasnije došli na trening već me je bolela cela noga. Tada sam odlučio da se za pomoć obratim porodici i otišao sam kod "narodnog" lekara. Ona mi je rekao da bol osećam zbog magičnog objekta na koji sam nagazio u Leone stars kampu a koji je neko tu namerno ostavio želeći da dobijem slonovsko stopalo i da tako završim karijeru - kaže fudbaler.

On ističe da klasična medicina ni u kom slučaju ne bi pomogla.

- Rekla mi je da bi, da sam otišao u bolnici i koristio konvencionalne metode lečenja, moja karijera sigurno bila završena - dodao je igrač.

Prema rečima Baje Tureja, on poznaje osobu koja mu je to uradila, a razlog je ljubomora na njegov uspeh i Zlatnu kopačku osvojenu u Švedskoj.

- Verujem u sve što mi je rekla. I ranije sam slušao priče da su se ovakve stvari dešavale u kampu Sijera Leonea. Sada sam to i sam doživeo. Ne želim da otkrijem identitet osobe koja mi je ovo uradila, ali mogu da mu obećam da ću se boriti, da se neće okoristiti ovom situacijom. Nije mi lako trenutno. Ali, sada ne razmišljam o napuštanju reprezentacije, o tome ću misliti kada rešim probleme koji su mi se dogodili sada- poručio je Baja Turaj.

Igrač je odbacio navode navijača da je izmislio povredu kako ne bi igrao protiv Benina jer je u to vreme bio gost u televizijskoj emisiji što su navijači ocenili kao želju za samopromocijom.

Mohamed Buya Turay

Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ja

    Ovaj kao Savo Milošević...tj kao cela crno bela pastorčad!😁

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima