• 0

Ta luda argentinska glava: Maradona se vratio u Himnasiju dva dana posle otkaza

"Postignut je politički konsenzus u klubu", rekao je El Pibe po povratku na mesto šefa stručnog štaba kluba iz La Plate

  • 0

Sa Maradonom uvek očekujte - neočekivano!

Legendarni Argentinac, koji je pre samo dva dana emotivno odreagovao povlačenjem sa mesta trenera Himnasije iz La Plate, ponovo vodi taj tim pošto je, kako je rekao, "postignuto političko zajedništvo u klubu".

Maradona je uručio otkaz posle vesti da se aktuelni predsednik kluba Gabriel Pelegrino neće ponovo kandidovati za tu poziciju, a kako je on čovek u koga, očito, Dijego ima najviše poverenja, to ga je inateralo da donese odluku da ode.

Ispostavilo se da je bila ishitrena.

Dva dana kasnije, hladne glave, Maradona je poručio da ostaje u klubu i da će nastaviti da vodi trenutno 22. ekipu od 24 u argentinskom šampionatu, i to najviše zbog želje navijača koji su izašli na ulice da u nameri da ga odgovore od prvobitne ideje.

- Veoma sam srećan što mogu da objavim da ostajem trener Himnasije - poručio je Maradona, pa objasnio zbog čega je došlo do promene stava za samo dva dana:

- Želim da zahvalim navijačima, igračima, jer smo iznad svega postigli političko zajedništvo u klubu. Nadam se da će mi klub obezbediti pojačanja koja su mi obćana.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima