Pavlović skup za Rimljane: Roma "kratkih rukava" posle prvog sastanka sa čelnicima Partizana

Crno-beli ne odstupaju ni cent u pregovorima za cenjenog defanzivca

  • 26
strahinja pavlović Foto: MN Press

Italijanski velikan ponudio cifru sličnu Monakovoj, ali crno-beli ne odustaju od zacrtanog Čelnici Rome, koji su proveli 24 časa u Beogradu, u nameri da angažuju Strahinju Pavlovića, vratili su se juče u Italiju, letom sa aerodroma "Nikola Tesla" u 11 časova, ali bez kapitalnog “ulova” u prvom zvaničnom sastanku sa Upravom Partizana.

Crno-beli jednostavno ne odustaju od zavrtanih uslova, tačnije visine obeštećenja koja iznosi oko 12.000.000 evra i bonuse, pa će Italijani morati da pokušaju ponovo ukoliko žele da "pokvare" posao Monaku.

Saznajemo da je rimski klub je na sto stavio približne finansijske uslove za supertalentovanog defanzivca, ali da je stav čelnica Partizana bio jasan - dogovor i eventualni transfer u redove "vučice" dolaze u obzir samo ukoliko se premaši ponuda Francuza, sa kojima su crno-beli razgovarali minulog ponedeljka u Parizu.

Dakle, u ovom momentu nije došlo do dogovora dve strane, ali nije isključeno da Italijani u narednim danima “podebljaju” cifru, jer vrata razgovora nisu zatvorena. Štaviše, otvorena su i za rimskog velikana, ali i za sve one koji ispune zahteve Partizana i samog Strahinje Pavlovića.

(Z.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    23. novembar 2019 | 16:22

    Ljudi ,jer vi stvarno verujete da ovaj buzdovan vredi 12 miliona?

  • supergnu

    23. novembar 2019 | 14:49

    Koliko vidim, teleoptik ima najvece sanse da ga dovede trenutno...😂😂😂🍻🍻🍻

  • Gile

    23. novembar 2019 | 15:58

    Koliko god da su tražili za njega, mnogo je. Dečko je sasvim prosečan, to svi vide osim rukovodstva i navijača partizana. Želim mu sve najbolje u životu i karijeri, ali treba biti objektivan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA