• 26

Pavlović skup za Rimljane: Roma "kratkih rukava" posle prvog sastanka sa čelnicima Partizana

Crno-beli ne odstupaju ni cent u pregovorima za cenjenog defanzivca

  • 26

Italijanski velikan ponudio cifru sličnu Monakovoj, ali crno-beli ne odustaju od zacrtanog Čelnici Rome, koji su proveli 24 časa u Beogradu, u nameri da angažuju Strahinju Pavlovića, vratili su se juče u Italiju, letom sa aerodroma "Nikola Tesla" u 11 časova, ali bez kapitalnog “ulova” u prvom zvaničnom sastanku sa Upravom Partizana.

Crno-beli jednostavno ne odustaju od zavrtanih uslova, tačnije visine obeštećenja koja iznosi oko 12.000.000 evra i bonuse, pa će Italijani morati da pokušaju ponovo ukoliko žele da "pokvare" posao Monaku.

Saznajemo da je rimski klub je na sto stavio približne finansijske uslove za supertalentovanog defanzivca, ali da je stav čelnica Partizana bio jasan - dogovor i eventualni transfer u redove "vučice" dolaze u obzir samo ukoliko se premaši ponuda Francuza, sa kojima su crno-beli razgovarali minulog ponedeljka u Parizu.

Dakle, u ovom momentu nije došlo do dogovora dve strane, ali nije isključeno da Italijani u narednim danima “podebljaju” cifru, jer vrata razgovora nisu zatvorena. Štaviše, otvorena su i za rimskog velikana, ali i za sve one koji ispune zahteve Partizana i samog Strahinje Pavlovića.

(Z.I.)

Komentari

  • BralE

    Pa zar niste nekidan pisali kako ga Partizan neće više dati Laciju ni za kakve pare!? Hahaha!

  • Žika Živac

    Ahahah moša

  • ...

    Neće on niđe.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima