Ostojić: Ćerkica Viktorija odmah prepozna Miletića i peva ''ćelo,ćelo, najbolji si ti''

Iskusni štoper crno-belih dao jednu zanimljivu izjavu za klupski sajt

  • 3
Bojan Ostojić

Foto: partizan.rs

Defanzivac Partizana Bojan Ostojić rekao je da je crno-beli neće imati lak zadatak protiv AZ Alkmara u Ligi Evrope, a osvrnuo se i na prethodni meč u Super ligi protiv Javora.

Crno-beli su slavili rezultatom 6:2, a Ostojić je bio strelac jednog gola. Proslava gola je imala posvetu.

- Srce je namenjeno porodici koja je meč pratila posredstvom malih ekrana. Ćerka Viktorija još nije bila na utakmici, a kad gleda na TV-u navija i odmah prepozna Ćelavog (Nemanja Miletić) i peva „Ćelo, Ćelo“ najbolji si ti - rekao je Ostojić i dodao:

- Do sada sam dao četri gola u dresu Partizana. Iskreno nisam baš zadovoljan brojem istih, ali od njih mogu da izdvojim dva koja mi baš znače, to je gol protiv Vojvodine u 87. min za pobedu 0:1 i finale kupa protiv Crvene Zvezde 0:1.

Uprkos visokoj pobedi, trener Partizana Savo Milošević nije bio zadovoljan izadnjem svoje ekipe.

- Šef je baš bio ljut jer nismo ispunili zahteve koje je tražio od nas bez obzira na rezultat od 4:2 u prvom delu. Prvi put ga vidim da je bio takav što je pokazala i njegova konferencija za medije posle utakmice na kojoj nije štedeo reči - dodao je Ostojić.

Partizan u petom kolu LE u četvrtak očekuje duel sa AZ Alkmarom na gostovanju, koji je pred ovaj susret ima gol razliku 24:0 i šest trijumfa.

- AZ je odlična ekipa i mislim da neće biti ni malo lako igrati protiv njih u Hagu. Moramo maksimalno da se spremimo za tu utakmicu koja je najbitnija za nastavak takmicenja u Evropi. Pratim ih poslednjih šest utakmica, ostvarili su šest pobeda. Čak su dobili i PSV u gostima 0:4 što pokazuje o kakvoj se ekipi radi - zaključio je Ostojić u razgovoru za klupski sajt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA