UEFA odredila sudiju meča Zvezda - Bajern: Izludeo je Nejmara, sponzor vozača F1, zarađuje milione

Holanđani stižu na Marakanu

  • 7

Holandski sudija Bjorn Kujpers sudiće meč između Crvene zvezde i Bajerna koji je na programu 26. novembra od 21 čas (RTS 1, Arena Sport 1)!

Kujpersu će pomagati sunarodnici Sander van Rekel i Ervin Zeinstra, dok će VAR sudija biti Pol Van Bokel.

Holanđanin je jedna od cenjenijih UEFA sudija s obzirom na ot da je sudio skoro sve što se suditi može - finale LŠ, dva finala LE, finale Kupa konfederacija, EP, SP...

Poznat je po tome što poseduje milione, jer u domovini drži lanac supermarketa koji obrće milione. Zanimljivo, on je jedan od sponzora vozača Formule 1 Maksa Ferštapena.

Fudbalska reprezentacija Rusije Foto: Tanjug/AP

Takođe, u centru pažnje je bio i posle SP, kada je imao verbalni rat sa Nejmarom. Taj rat se nastavio i tokom Lige šampiona,  a Nejmar je posle meča Napoli - PSŽ  skrenuo pažnju UEFA zbog Kujpersa.

- Sudija mi je rekao nešto što nije trebalo. Pokazao je nepoštovanje prema meni. Ne želim da otkrijem šta mi je rekao. u svakom slučaju, ljudi koji vode suđenje bi trebalo da obrate pažnju na njegovo ponašanje - rekao je Nejmar tada.

Što se tiče meča Zvezda - Bajern, vredi pomenuti da su bavraci sa 12 bodova već osigurali prolaz dalje. Crveno-beli imaju tri boda i bore se sa Olimpiajkosom za mesto koje vodi u LE na proleće.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeka

    24. novembar 2019 | 16:36

    Isto nam se hvata, može I Terzić da sudi neće nam to mnogo pomoći sa igrom koju prikazujemo u zadnje vreme. Dokle god se neko iz uprave ne osvesti pa da kupe nekog igrača sredine terena, možda I dva, a da se pri tom ne žale pare, možemo da se slikamo.

  • Srbin

    24. novembar 2019 | 15:04

    Svi znaju da mu je deda srbin ;)

  • zoćo

    24. novembar 2019 | 16:31

    Busiii hahaha busiiii hahaha 🔪🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA