Delije podižu raspoloženje, navijanje je top klasa! Salihamidžić upozorio svoje igrače pred Zvezdu

Nada se istom ishodu kao u septembru

  • 6
Hasan Salihamidžić Foto: Telegraf.rs

Sportski direktor Bajern Minhena Hasan Salihamidžić kaže da njegov tim mora dobro da se pripremi za ono što ga čeka u utorak uveče od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Crvena zvezda tada dočekuje bavarskog giganta na svom stadionu u petom kolu grupe B Lige šampiona i revanšu meča odigranog u septembru kada je Bajern pobedio sa 3:0.

- Naravno da tamo želimo da odigramo što bolju utakmicu, kao što smo uradili i pre nekoliko nedelja - rekao je Salihamidžić, a prenose nemački mediji.

On je istovremeno u ime kluba upozorio navijače Bajerna šta ih čeka u Beogradu, ali i pokušao da im oslika deo atmosfere.

- Morate da budete pažljivi. Atmosfera na stadionu je specijalna, to je nešto senzacionalno, a navijači su top klasa, stvarno podižu raspoloženje. Za to moramo da budemo spremni - dodao je Salihamidžić.

Odgovorio je i na pitanja novinara o novom treneru kluba, a nakon odlaska Nika Kovača sa tog mesta.

- Dogovorili smo se sa Hansom Flikom da nas vodi do zime. Tada ćemo videti kako ćemo dalje - podvukao je sportski direktor Bajerna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA