Bajern je zasenio Bari: Kad smo Šabanadžovića pitali da uporedi mečeve, emocije su kuljale same!

Legendarnom defanzivcu meč sa Bajernom zauzima posebno mesto u srcu

  • 2

Legendarni Refik Šabanadžović prošle godine je u velikom intervjuu za Telegraf posebno izdvojio utakmicu sa Bajernom u Beogradu kao najupečatljivji momenat karijere.

Jeste u Bariju osvojena titula prvaka Evrope, ali je duel sa Bajernom ipak nešto posebno - utakmica je bila daleko kvalitetnija, puna obrta, strepnje, na kraju je najluđi mogući pogodak odveo Crvenu zvezdu u finale.

Refik Šabanadžović Sa Dejom posle osvajanje titule Foto: MN Press

Činjenica da se igralo na Marakani je dodatno kumovala da ovaj meč bude na vrhuncu liste, a kada smo pitali Refika da uporedi Bajern i Bari, sećanja sa beogradskog meča su se sama ređala...

Refik Šabanadžović Refik u Bariju Foto: MN Press

Ona atmosfera protiv Bajerna... to se treba doživeti. Puna Marakana, rasprodata pre prve utakmice, ludnica u Beogradu, Jugoslaviji... To je bila takva potražnja, imam osećaj da je nekoliko hiljada ljudi ostalo ispred Marakane. Za infarkt, jednom se dešava, Bog nas je pogledao. Vratilo nam se za milansku maglu, takav je bio osećaj jer smo igrali na svom terenu, pred svojima. Jednom se to u karijeri desi ili ne desi - rekao je Šabanadžović, a kako je još to povezao sa prethodnim mečevima, možete pogledati u vrhu teksta.

Video: Refik Šabanadžović za Telegraf o Sarajevu i Zvezdi nekada i sada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA