≫ 

Gorecka: Navijači Zvezde su poznati po tome da nadmaše očekivanja, Bajern igra ofanzivnu odbranu

Vezista Bavaraca najavio meč sa Zvezdom

  • 0

Zajedno sa trenerom Bajerna Hansom Flikom, na konferenciji pred meč sa Crvenom zvezdom pojavio se i vezista Leon Gorecka.

Gorecka je prvi stao pred medije i, kao i sam Flik, pohvalio je atmosferu koju Delije prave.

Očekujem emotivan stadion i atmosferu. Navijači su poznati po tome da nadmaše svoja očekivanja. Ja lično sam ljubitelj takvih stadiona i atmosfere. Mi našom igrom moramo da ugasimo tu atmosferu - rekao je Gorecka i dodao:

Svima je jasno da smo se već kvalifikovali, ali imamo cilj da pobedimo kako bi nastavili niz. S druge strane, želimo da izađemo kao pobednici grupe i zbog toga smo motivisani.

Osvrnuo se Gorecka i na to šta je Flik promenio svojim dolaskom u tim.

Navijači Bajerna Foto: Marko Jovanović

I te kako smo primetili razliku. Iako nismo imali vremena zbog reprezentativne pauze. Objasnio nam je Flik taktičke elemente i šta želi od nas. I to smo brzo sporveli na terenu. Na prvim utakmicama smo se fokusirali na defanzivu, jer u prethodnom delu je to bilo nezadovoljavajuće. Ofanzivna odbrana je mera koja je sprovedena i koja prija igračima. Bajern pokušava da se brani ka napred i to je funkcionisalo.

Jedan od nemačkih novinara je izneo konstataciju da je Fliku '''naređeno'7 od strane Bajerna da postane prvi čovek koji će jedan nemački klub voditi do svih šest pobeda u grupi.

Statistiku nemam u glavi, ali to je eto jedan od razloga zašto ćemo shvatiti ovu utamicu ozbiljno. Želimo da nastavimo pozitivan trend - rekao je Gorecka i dodao od koga preti najveća opasnost:

- Marin je svima poznat u Nemačkoj, takođe i dva krilna igrača su jako brzi i mogu da zaprete. Uradili smo nekoliko analiza kako da se postavimo na ovoj utakmici, jer će Zvezda biti silno motivisana.

Video: Konferencija Milojevića pred utakmicu Crvena zvezda - Bajern

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA