• 10

Policija sa psima pretraživala Marakanu pred konferenciju Bajerna

Zanimljiva scena viđena je u press centru stadiona Crvene zvezde

  • 10
FK Crvena zvezda, press centar policajac

Službeno lice sa psom je proverilo sve prostorije kao i salu za konferencije Foto: Telegraf

Malo iznenađenje predstavljalo je pojavljivanje policijskog službenika sa psom u medija centru stadiona ''Rajko Mitić'', neposredno pred konferenciju ekipe Bajerna iz Minhena!

Bavarce su pred najavu meča sa Crvenom zvezdom ispred medija predstavljali vezista Leon Gorecka i trener Hans Flik koji su se u 17.15 minuta pojavili na stadionu.

Pola sata pre toga, policija je izvršila detaljan pregled medija centra. Dok je policajac gledao svaki ćošak, pas kog je držao je išao okolo i njušio da određene nedozvoljene stvari kojim slučajem nisu završile na stadionu.

Iako se u prvi mah činilo da su Nemci tražili pregled, pogotovo što skoro nikada nismo imali priliku da vidimo ovu situaciju, istina je da je u pitanju redovna procedura koja se izvrašava dan pre meča.

Posle toga stadion ide ''pod zaštitu'' sve do početka utakmice, a ova u sklopu 5. kola Lige šampiona na programu je u utorak veče od 21 čas (RTS 1, Arena Sport 1).

Inače, ovo nije pravilo samo na evropskim utakmicama. Policija na isti način pregleda stadione i širom Srbije kada su u pitanju mečevi Super lige, Prve lige... Doduše, pitanje da li uvek u pratnji pasa.

Video: Milojevićeve reči pred utakmicu Crvena zvezda - Bajern

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    Vucela i Vlazura postavljaju bombe na marakani,jel tako terzo robijo,a?🤣🤣🤣🤣

  • zeljko

    uplasili se nemci necega?

  • YYY

    Gde je policija nasla toliko frakcijasa za pomoc?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima