Policija sa psima pretraživala Marakanu pred konferenciju Bajerna

Zanimljiva scena viđena je u press centru stadiona Crvene zvezde

  • 10
FK Crvena zvezda, press centar policajac Službeno lice sa psom je proverilo sve prostorije kao i salu za konferencije Foto: Telegraf

Malo iznenađenje predstavljalo je pojavljivanje policijskog službenika sa psom u medija centru stadiona ''Rajko Mitić'', neposredno pred konferenciju ekipe Bajerna iz Minhena!

Bavarce su pred najavu meča sa Crvenom zvezdom ispred medija predstavljali vezista Leon Gorecka i trener Hans Flik koji su se u 17.15 minuta pojavili na stadionu.

Pola sata pre toga, policija je izvršila detaljan pregled medija centra. Dok je policajac gledao svaki ćošak, pas kog je držao je išao okolo i njušio da određene nedozvoljene stvari kojim slučajem nisu završile na stadionu.

Iako se u prvi mah činilo da su Nemci tražili pregled, pogotovo što skoro nikada nismo imali priliku da vidimo ovu situaciju, istina je da je u pitanju redovna procedura koja se izvrašava dan pre meča.

Posle toga stadion ide ''pod zaštitu'' sve do početka utakmice, a ova u sklopu 5. kola Lige šampiona na programu je u utorak veče od 21 čas (RTS 1, Arena Sport 1).

Inače, ovo nije pravilo samo na evropskim utakmicama. Policija na isti način pregleda stadione i širom Srbije kada su u pitanju mečevi Super lige, Prve lige... Doduše, pitanje da li uvek u pratnji pasa.

Video: Milojevićeve reči pred utakmicu Crvena zvezda - Bajern

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    25. novembar 2019 | 19:02

    Milicija za svaki slucaj ispitala,da ne bude posle: stadion je eksplodiro😉😉😉😉

  • zeljko

    25. novembar 2019 | 20:07

    uplasili se nemci necega?

  • YYY

    25. novembar 2019 | 19:36

    Gde je policija nasla toliko frakcijasa za pomoc?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA