≫ 

Ovo je sastav Zvezde za Bajern: Milojević definitivno ne može da računa na vezistu!

Nakon poslednjeg treninga, jasno je da Jovančić preskače duel sa Bavarcima

  • 48
Vladan Milojević, Zvezda, sastav

Foto ilustracija: Telegraf/Marko Jovanović

Crvena zvezda - Bajern iz Minhena, utorak od 21 čas! Možda i utakmica sezone za srpskog šampiona koji bi eventualnom pobedom (u slučaju da Olimpijakos ne savlada Totenhem u Londonu) obezbedio učešće u nokaut fazi Lige Evrope.

Čak bi i remi mogao da bude veliki kao trijumf ako Grci budu poraženi u Londonu, jer bi onda u tom slučaju Zvezda mogla da izgubi od Olimpijakosa jedan razlike u poslednjem kolu Lige šampiona, a da prođe dalje. Kalkulacije koje imaju svoje nepoznate kao što je to slučaj sa sastavom Zvezde pred meč sa Bavarcima.

Video: Trening fudbalera Crvene zvezde pred meč sa Bajernom iz Minhena

Ono što je sigurno jeste to da Vladan Milojević neće menjati zadnju liniju i golmana, kao i da Dušan Jovančić nije spreman za utakmicu. Jeste Milojević na konferenciji najavio da je nezvesno njegovo igranje, ali posle poslednjeg treninga jasno je da neće moći da pomogne saigračima.

Dok su ostali trenirali podno severne tribine, Jovančić je pre njih završio svoj trening laganog trčkaranja na gornjem pomoćnom stadionu crveno-belih.

Joshua Kimmich, Dušan Jovančić

Jovančić na meču u Minhenu Foto: Marko Jovanović

Dakle, Milan Borjan će biti na golu! Marko Gobeljic i Milan Rodić će delovati po boku, dok su Miloš Degenek i Nemanja Milunović par centralnih štopera. Što se tiče veznog reda, očekuje se da meč počnu Hose Kanjas i Miloš Vulić. Naravno, mesto iza napadača rezervisano je za Marka Marina.

Najnovije informacije sa Marakane glase da će Milojević izvršiti određene promene u navali. Umesto bledog Radživa Van La Pare, u startnih 11 uskače Aleksa Vukanović.

Gol koji je dao Radničkom samo je najava da se nalazi u formi posle povrede koju je imao,a ne bi trebalo zaboraviti ni njegove defanzivne karakteristike koje će i te kako biti potrebne na toj levoj strani.

Nasuprot njemu trebalo bi da bude Mateo Garsija koji se oporavio od povrede,dok će Ričmond Boaci predvoditi napad crveno-belih.

Ukratko, Zvezdina postava protiv Bajerna trebalo bi da izgleda ovako: Borjan, Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić, Kanjas, Vulić, Marin, Vukanović, Garsija, Boaći.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA