≫ 

Pogledajte šta se sve tokom dana dešavalo pred meč Zvezde i Bajerna!

 ≫ 

Pred meč godine za crveno-bele, Telegraf je tokom celog dana, u svom blogu uživo pratiO dešavanja u Beogradu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika CZ
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • mihailovic

    26. novembar 2019 | 22:52

    26 novembra 2019 igrala se na Marakani utakmica Crvena Zvezda-Bayern Minhen 0-6. (konacan rezultat ) Bruka i velika sramota da se tako kalja ime Crvene Zvezde koje su i igraci i treneri Crvene Zvezde 1970-1992 srcem i fudbalskim umecem stvarali ime Crvene Zvezde . Ovoj je velika bruka u svakom normalnom Evropskom klubu koji drze do renomea otkaz bi dobio trener prvi put da izgubi na domacem terenui od Totenhema 0-4 dok god nas trener Milojevic koji ima katastrofalan rezultat u UEFA takmicenjima gde je Crvena Zvezda bokserska vreca za Evropske klubove koji na njoj prave gol razliku. BRUKA STA DOZIVI MOJA CRVENA ZVEZDA ali to samo potvrdjuje sto sam vec rekao bez nove Jugoslovenske 1 i 2 fydbalske lige nema jakih kvalitetnih utakmica i prestiza sa Dinamo Zagrebom ,Hajduk Splitom,Sarajevom, Velezom, Zeljeznicarom ,Vojvodinom,Radnicki Nis,Vardar,,,, bez jake Jugoslovenske lige nema sta da trazimo u UEFA takmicenjima ni sada ni ubuduce !

  • mihailovic

    26. novembar 2019 | 22:43

    26 novembra 2019 igra se na Marakani 84 minut Crvena Zvezda-Bayern Minhen 0-5. Bruka i velika sramota da se tako kalja ime Crvene Zvezde koje su i igraci i treneri Crvene Zvezde 1970-1992 srcem i fudbalskim umecem stvarali ime Crvene Zvezde . Ovoj je velika bruka u svakom normalnom Evropskom klubu koji drze do renomea otkaz bi dobio trener prvi put da izgubi na domacem terenui od Totenhema 0-4 dok god nas trener Milojevic koji ima katastrofalan rezultat u UEFA takmicenjima gde je Crvena Zvezda bokserska vreca za Evropske klubove koji na njoj prave gol razliku. BRUKA STA DOZIVI MOJA CRVENA ZVEZDA ali to samo potvrdjuje sto sam vec rekao bez nove Jugoslovenske 1 i 2 fydbalske lige nema jakih kvalitetnih utakmica i prestiza sa Dinamo Zagrebom ,Hajduk Splitom,Sarajevom, Velezom, Zeljeznicarom ,Vojvodinom,Radnicki Nis,Vardar,,,,,a bez jake Jugoslovenske lige nema sta da trazimo u UEFA takmicenjima !

  • Nebojša

    26. novembar 2019 | 21:48

    Neko sam ko prati Zvezdu zadnjih 30 godina i smem da kazem da je ovo najvece ponizenje moga tima koje sam ikada video. Ne rezultatsko, to je sa Bajernom nebitno vec igracko. Jedina dobra stvar je da se ovim igracima Zvezde pokaze koliko neznaju da igraju. A i sudija je kriv. Nijednom im nije svirao "tri minuta u sesnaestercu"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA