≫ 

Milojević posle Bajerna: Nema više žara, borbenosti, suza... nešto mora da se promeni!

Trener crveno-belih istakao da u narednim danima sledi analiza

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, bio je vidno utučen posle meča 5. kola Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena!

A kako i ne bi kada je njegov tim poražen rezultatom 6:0, što je ujedno i najteži evropski poraz crveno-belih u istoriji na Marakani.

- Ako je razočarenje - jeste, ako je najubedljiviji poraz - jeste. Hajde da prenoći, pa ćemo ujutru videti šta i kako.

- Ništa im nisam rekao posle utakmice, ali ono što sam im rekao pre i na poluvremenu jeste da ne vidim nikakav rzalog za strah. Bajern jeste pokazao moć, ali meni taj strah nije jasan. Ono što mi jako smeta jeste upravo taj strah i to ne sme da bude tako. Ne znam zašto je to tako. U narednim danima ćemo probati da sednemo i razgovaramo i vidimo zašto je to tako.

Nastavio je Milojević u dahu.

Zašto mora da se ruši svet i ako ne budemo u Evropi? Tu smo, gde smo. Isti igrači su došli do ovoga i da se ne vraćamo iza šta su sve uradili. Ono što bih hteo da vratim jeste to da igrači više pružaju. Nema više žara, borbenosti, suza...

- Da li je to zbog igrača, mene ili... Ja ne vidim svrhu da se plašimo bilo čega. Hrabrost ne treba da bude u izjavama. Ovaj poraz ću preboleti na svoj način. A u narednim danima ćemo videti šta je uzročnik. Nešto mora da se promeni u svakom slučaju.

Video: Milojević: Zameram mojim igračima strah od odgovornosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    27. novembar 2019 | 07:44

    Miloje evo sad ti kazem sta je problem: 1. Nema uigranosti - problem br 1. Celo leto se ne zna ko je prvi a ko drugi tim. Konstantne rotacije igraca nikad nece stvoriti uigranost, a to je kljuc za uspeh svakog tim. 2. Gomila dovedenih igraca - ni jedan igrac stranac koji je doveden nije dobar eventualno Garsija, ali decko ni ne igra. Ostalo dreš. 3. Taktika sa konstatnim branjenjem i izjava protiv helsinkija da je to poznata finska škola fudbala i izgubiš sa 2:0 jednom rečju sramota. Još od januara ove godine se vidi veliki pad forme ekipe. 4. Oterali ste gardiste, koji kakvi god bili unutar kluba, su ginuli za dres. A doveli milunovića?? Dečko ne moze da trči. Resenje je lagano spakovati kufere i zajedno sa kanjasom, valaparom, rodicem i jos 10tak igraca u kinu da se obezbedite i da nas postedite brukanja grba!

  • Ivan

    27. novembar 2019 | 07:51

    Skresati plate svima, sramotno je sta su priredili klubu... Pruziti priliku nekom gradjaninu ciji tata nije imao za menadžera da vidite kako bih grizao za platu koju oni imaju... Udjite u bilo koje naselje u krugu od 2km ima da se nadje 18-oro ljudi koji bi pokidali i zvezdu i partizan... Otkacite ove sarlatane pruzite gradjanima sansu da vidite kako se brane boje voljenog kluba...

  • BGD

    27. novembar 2019 | 07:07

    Sto kaze moja komsinica Mara inace nekada dok je Zvezda igrala fudbal vatreni navijac:"trce igraci bajerna ka njima a oni umesto da trce na njih trce svi unazad... Da skupis postavu Zvezde sa ulice bar bi im noge izlomili da ne mogu da trce, ne bi se brukali kuci da ovako prodjemo... Bruka i sramota igraju" odbrambeni" fudbal koji nigde ne postoji i to jos rade jako lose.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA