Milunović: Bajern ti da dva gola, pa kidiše i dalje! Ta glad za pobedom...

Fudbaler Zvezde je bio neraspoložen pose debakla od Bajerna

  • 28

Fudbaleri Crvene zvezde pretrpeli su debakl od Bajerna od 6:0 (1:0) u Beogradu, u meču 5. kola B grupe Lige šampiona.

Bajern je pred skoro 45.000 gledalaca naneo Zvezdi najteži poraz do sada na stadionu "Rajko Mitić" u međunarodnim utakmicama i jednostavno joj pokazao da nije dorastao rival ni u jednom segmentu.

Čak četiri gola postigao je sjajni Robert Levandovski, i to samo u 15 minuta - 53, 60, 64. i 68, a upisali su se još Leon Gorecka u 14. i Korentin Toliso u 90. Posle meča Nemanja Milunović je objasnio realne razloge poraza.

Veliki poraz, ne znam šta reći, vruća je glava.. Treba izvući pouke i spremiti se za Atinu. Na trećem smo mestu sve staje u tih 90 minuta u Grčkoj, ovo je dobra pouka za nas.

Šta se desilo u drugom poluvremenu kada ste primili pet golova,a u prvom samo jedna.

- Ne znam. Pali smo, zato je Bajern velika ekipa, jer posle drugog gola oni kidišu hoće da daju još, ta glad za pobedom, trčanje, glad za svakim golom i mislim da je to presudilo - rekao je Milivojević.

Video: Borjan: Mnogo slabo igramo, pojedini kao da su ovde samo zbog novca!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sever

    27. novembar 2019 | 09:44

    To je mentalitet igraca u velikim klubovima, sto ti nikada neces imati. Navikli ste sa Milojevicem da nekako ugurate jedan gol Macvi, Indjiji i Surdulici i onda do kraja utakmice da samo vracate loptu Borjanu. Posle utakmice pricate kako su bitna tri boda...trener govori da ste imali ozbiljnog suparnika i druge gluposti. Zbog toga vas gleda po nekoliko stotina gledalaca, a u evropskim itakmicama ljudi dolaze da gledaju velike evropske timove, a ne vas nesretnike koje je poplava izbacila u Beograd.

  • Raco

    27. novembar 2019 | 09:53

    A vi igrate kao da ste baš gladni

  • Niko

    27. novembar 2019 | 09:32

    "Treba izvuci pouke"??? Ti nas zezas malo a? Dokle mislis da izvlacis pouke?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA