Mogli smo i više i bolje od jednog šuta u gol: Petrović se uzda u atinsko iskupljenje

Vezista Crvene zvezde ocenio početak utakmice Zvezde i Bajerna u Beogradu kao korektan

  • 23
Njegoš Petrović Foto: Telegraf.rs

Loše je, međutim, bilo sve ono što je usledilo jer je nemački gigant posle 0:1 na poluvremenu, u nastavku totalno demolirao Zvezdu i sa 6:0 otišao iz Beograda i u nokaut fazu Lige šampiona sa prvog mesta u grupi B.

- Skroz korektno smo ušli u utakmicu, nismo iskoristili naše šanse, primili smo gol, držali smo to prvo poluvreme, na početku drugog poluvremena smo imali stvarno neke izuzetno korektne situacije, ali su oni iskoristili svaku našu grešku - rekao je Njegoš Petrović posle meča za RTS.

Dok su Bavarci nizali šuteve ka golu Milana Borjana kao na traci, na drugoj strani se Manuel Nojer "dosađivao" jer je od tri šuta ka njegovom golu, samo jedan išao u okvir.

- Sigurno je da se moglo više i bolje od jednog udarca na gol. Želeo bih da se zahvalim predivnoj publici na podršci i pored rezultata, nadam se da ćemo im vratiti u Grčkoj sve - dodao je Petrović.

Njegova ekipa u poslednjem kolu Lige šampiona igra protiv Olimpijakosa u Atini i tim Vladana Milojevića treba tamo da osvoji makar bod da bi prezimio i otišao sa trećeg mesta u nokaut fazu Lige Evrope.

Crveno-beli su trenutno treći u grupi sa tri boda, Olimpijakos ima samo bod, a Bajern i Totenhem su već obezbedili osminu finala Lige šampiona sa 15, odnosno deset bodova.

Video: Miler nakon razbijanja Zvezde: Nismo stajali, želeli smo još golova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Laza

    27. novembar 2019 | 08:08

    Dečko sa tribina si delovao smešno, niti si znao svoju poziciju, niti za kojeg igrača si zadužen, glumio si Džaju ispred našeg šesnaesterca kada su ti dva puta uzeli loptu kao detetu i postigli dva gola. Prvi start dostojan igrača FK Crvena Zvezda napravio si u 85 minutu. Zavuci se negde i gledaj na TV kako se igra fudbal i posecuj više teretanu nego splavove pa ćeš možda u nekom trenutku početi da ličiš na igrača koji posle onakvog debakla od sinoć može da izađe pred novinare i da daje izjave.

  • Uroš

    27. novembar 2019 | 07:38

    Daju li ovima sta da piju pre davanja izjava? Decko niste prelazili pola terena ko da vas na njihovu polovinu cekaju sa puskama na gotovs. O kakvim sansama govoris mali liliputancu nesposobni? Urnisali su nas u svakom smislu, dobro smo i prosli sa samo 6 komada...Hajde sto ne znas sa loptom da se sastavis vec i gluposti lupas...piihhh.

  • apple

    27. novembar 2019 | 08:03

    "na početku drugog poluvremena smo imali stvarno neke izuzetno korektne situacije" hahaha bože ti mene sačuvaj ovakvih izjava i igrača...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA