≫ 

Borjan pokrenuo lavinu: Oglasila se Sneža i spomenula Vujadina Savića i Filipa Stojkovića!

Mnogim navijačima nedostaju pojedini igrači, poput Savića, Krstičića, Stojkovića...

  • 59
Snežana i Milan Borjan Foto: ATA images

Golman Crvene zvezde, Milan Borjan, bio je najviše revoltiran zbog debakla od Bajerna.

Ostavljen je na vetrometini Borjan, primio je šest golova i može se reći da su njegove odbrane sprečile da broj na semaforu bude dvocifren.

Na kraju je pred severom bio na ivici suza, a potom je dao i "vruću" izjavu.

Video: Borjan se umalo rasplakao posle meča

- Dosta igrača je pre dve godine ovde bilo koji su igrali srcem, koji nisu igrali za pare i ne znam ja šta. Kad igraš srcem onda mnogo više daš, veću želju imaš i više doprinosiš. Ima dosta igrača koji ne znaju šta je Crvena zvezda, ali sve je to fudbal. Da budemo realni, da se pogledamo u oči, stvarno momci su vanzemaljci. Iz nedelje u nedelju, svaka tri, četiri dana igraju vrhunske utakmice pred mnogo ljudi i to - rekao je između ostalog Borjan.

Snežana Borjan Foto: instagram.com

Na to se nadovezala njegova supruga Snežana, koja je na Instagramu objavila izjavu i označila Filipa Stojkovića i Vujadina Savića, nekadašnje nosioce igre kluba, koji su izneli Ligu Evrope i prvu sezonu u Ligi šampiona, a u prethodnom periodu su morali da napuste klub.

Video: Borjan: Dosta igrača je pre dve godine ovde bilo koji su igrali srcem, koji nisu igrali za pare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    27. novembar 2019 | 11:24

    LA PARA nam je svima i u svemu pogasila i nadu i zivote UMRLO nam je srce za sve samo smo mali da to i vidimo.

  • Rastko

    27. novembar 2019 | 11:35

    Kada nasi fudbaleri budu kao nekada pre ponovo nosili cipelke a ne kopacke kada im ekonomi budu kuvali caj s'limunom posle treninga i utakmica koji ce SVI zajedno i da piju i da komentarisu svoje i saigraceve greske ili dobre poteze a ne da svako za sebe ode na pivo ili sok u obliznji kafic i gleda u konobaricine noge i sise da sa njome ''ispravlja'' svoje greske mozda nesto i bude od naseg fudbala ali jako je tesko vratiti se starim dobrim ljudskim navikama u ovo zlovreme izobilja, rava , krimosa i baraba .

  • Sinke Melbourne

    27. novembar 2019 | 12:27

    Ja to pisem vec mjesecima unazad, pogledajte moje komentare. Ovaj tim je mrtav u odnosu na onaj sa Savicem, Stojkovicem, Krsticicem, LeTalekom, Kangom, Radonjicem itd. ne kazem ja da su oni bili savrseni imali su puno gresaka ali sam rekao pravicete ih od blata, zato sto su srcem igrali, ginuli su na terenu, a ovi sada bilo me je bas sramota dok ih gledam kako jadno igraju kao da sam ja na terenu umjesto njih pa se sramotim, iskreno da nije Borjan onako branio bilo bi 12:0 za Bayern.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA