≫ 

Nojer od dosade žonglirao posle golova, a na kraju je gestom prema Zvezdinom dečaku pokazao veličinu

Sjajan gest viđen na kraju meča!

  • 19
Manule Nojer Foto: Telegraf.rs

Manuel Nojer nije bez razloga jedan od najboljih golmana sveta već dugi niz godina - potvrdio je i na Marakani protiv Crvene zvezde da je surovi profesionalac, iako je bio besposlen.

Tek pred kraj meča je jednom Nojer morao da interveniše na šut Ivanića, ali se tokom većeg dela meča potrudio da održi aktivnost, iako je to bilo prilično teško. Poznato je koliko Nojer voli da učestvuje u igri, da ponekad bude čak i u ulozi štopera, da izleće, razigrava i nailazi na presing rivala, ali za tim nije bilo potrebe.

Skoro sve vreme je lopta bila kod njegovih saigrača i na polovini šampiona Srbije, a zanimljiv je bio potez Nemca kada je Zvezda primala golove.

Svaki put kada bi se zatresla mreža, on bi tražio od dečaka iza gola loptu, kojom bi žonglirao, bacao je i hvatao kako bi ostao zagrejan.

Manuel Nojer Foto: Telegraf.rs

Nažalost, surova realnost viđena na semaforu učinila je da su mu ti kontakti sa loptom pre povratka na centar bili češći nego u igri, a dečak mu je svaki put munjevito dodavao i bio mu na raspolaganju.

Zanimljivo je da je Nojer tražio loptu čak i u 89. minutu posle gola Tolisa, a na kraju, prvo što je uradio, izazvalo je oduševljenje.

Čim je sudija Kujpers svirao kraj, Nojer je skinuo dres i odmah ga poklonio Zvezdinom dečaku koji mu je stalno dodavao loptu - rezultat mu sigurno neće ostati u lepom sećanju, ali hoće gest velikana.

Pogledajte video:

Video: Manuel Nojer poklonio dres Zvezdinom dečaku koji skuplja lopte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    27. novembar 2019 | 11:56

    Bitno da su napunili stadion i uzeli lovu

  • Alfa

    27. novembar 2019 | 12:27

    Ljudi pa sramtota je samo je Borjan bio pravi ostali kao seka perse onaj Ivanic sram da ga bude pa ne igra se tako za zvezdu majstore neka ide na pijac i prodaje bolje bi mu leglo nego ovo deibla majstor ispred svog kaznenog a ne zna dje je supalj.

  • Veteran

    27. novembar 2019 | 11:39

    Ovi naši da okace kopacke o drvo, stadion zatvoriti i ne blamirati se više, ovo nema smisla..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA