≫ 

Svađa vođe Bajerna s Delijama, Marakana slavi dok Dinamo prima gol: Stvari koje niste videli na TV-u

Pet stvari koje niste mogli da primetite tokom meča

  • 16
Vođa Bajerna Foto: Telegraf

Crvena zvezda je na Marakani protiv Bajerna doživela najubedljiviji poraz u svojoj istoriji. Moćni tim iz Minhena je brojao do šest u Beogradu, a da nije bilo raspoloženog Borjana, rezultat je mogao da bude i dvocifren.

Kanonadu Levandovskog i saigrača videli su svi na Marakani, neki nisu izdržali i počeli su da odlaze sa stadiona i znatno ranije, a Telegraf vam donosi i stvari koje niste mogli da vidite tokom meča.

Vođa Bajerna se svađa sa navijačima Zvezde na Jugu

Zanimljiva scena viđena je tokom poluvremena na južnoj tribini, gde su bili smešteni najvatreniji navijači Bajerna. U jednom momentu je između njih i navijača Zvezde sa južne tribine došlo do čarki nakon prvog gola Bajerna.

Kada je završeno poluvreme, vođa navijača Bajerna je prišao skroz do ograde, gde je imao raspravu sa nekolicinom navijača Zvezde. U jednom momenut je delovalo da ima i preteće gestikulacije, a jedan navijač iza je provocirao pokazivajući "albanskog orla" poput Šaćirija i Džake, što možet videti u snimku.

Marakana slavila gol Atalante protiv Dinama

Liga šampiona je omogućila navijačima da na poluvremenu i kraju meča na semaforu mogu da gledaju golove sa drugih utakmica Lige šampiona, pa su tako u jednom momentu svi na južnoj tribini bili okrenuti ka semaforu.

Ubrzo su putešni i snimci iz Milana, gde je Atalanta pobedila Dinamo iz Zagreba, a navijači Zvezde su oduševljeno reagovali kada su videli da Atalanta postiže gol protiv hrvatskog šampiona.

Boaći utučen posle meča

Ričmond Boaći Foto: Telegraf

Teško je bilo napadaču Zvezde posle utakmice sa Bajernom. Trudio se maksimalno, ali je bio potpuno odsečen, niti je dobijao prave lopte od saigrača.

Posle meča bio je utučen, pao je na travu, kleknuo je na kolena sa pognutom glavom ka zemlji. Ubrzo mu je prišao Milan Borjan, koji ga je podigao i pomogao mu da ustane.

Lotar Mateus kao stručni konsultant na Marakani

Bivši trener Partizana, Lotar Mateus, došao je na Marakanu gde je bio stručni konsultant za nemačku televiziju. Legenda Bajerna bio je idealan sagovornik za Nemce, jer je svojevremeno trenirao Zvezdinog najvećeg rivala i sa Partizanom je tada uspeo da uđe u Ligu šampiona i napravi istorijski uspeh.

Izveštači Telegrafa su sreli Mateusa u hodniku kada se vraćao sa terena ka loži, ali on nije bio raspoložen za izjave.

Delije vređale navijače Bajerna po završetku meča

Nakon što je meč završen i pošto su se sve tribine osim severne i "kaveza" u kojem su bili navijači Bajerna, ispraznile, Delije su zapevale uvredljivu pesmu na račun Nemaca.

Na nemačkom jeziku Delije su skandirale "Deutsche schweine", što u prevodu sa nemačkog jezika znači "nemačke svinje".

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • enes np

    27. novembar 2019 | 15:45

    Eto radovali se golu Atalante, pa primili jos 5.

  • ratar

    27. novembar 2019 | 15:24

    Pocistili ih sa terena a bogami i sa tribina. Nezapamcena bruka srpskog fudbala.

  • Rastko

    27. novembar 2019 | 17:12

    Mozemo misliti kakvu su BBB radost pricinili golovi Bajerna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA