• 65

Mrkela: Podrška Milojeviću, Bajern nam je pokazao da su Zvezdi potrebne korekcije!

Takođe, istakao je da je Milojeviću i igračima potrebna podrška

  • 65

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, oglasio se posle teškog poraza crveno-belih od bajerna u Ligi šampiona!

Srpski šampion je u utorak veče izgubio sa 6:0 što je, ujedno, najteži poraz Zvezde na domaćem terenu u evrotakmičenjima.

- Ovaj poraz je sigurno teško pao svima nama, pokazao nam je jasno da su korekcije potrebne. Svesni smo da postoje greške koje treba ispraviti u što kraćem roku. Ali ono što želim prvo da učinim kao sportski direktor jeste da pružim maksimalnu podršku našem treneru, stručnom štabu i igračima koji su nas i doveli do toga da igramo sa Bajernom. Mislim da javnost u ovom času ne sme da zaboravi šta je sve Milojević učinio za Zvezdu u poslednje dve godine, koliko toga je doneo i što je važnije koliko može da donese klubu u perodu pred nama – naglasio je Mrkela.

Nastavio je Mrkela u istom tonu.

Vladan Milojević, Mitar Mrkela

Foto: Marko Jovanović

- Nismo uljuljkani prethodnim uspesima i svesni smo da nam konstruktivna kritika može doneti rezultat. Igračima je neophodno pružiti podršku u ovakvim momentima jer svaka ekipa ima svoje krizne periode. Milojević zna kako da izvdigne ekipu, a igrači kako da na pravi način reaguju. Naš cilj pre početka sezone je bio osvajanje titule i igranje jedne od grupnih faza evropskih takmičenja.

- Mi smo na tom putu, jer igramo Ligu šampiona i prvi smo u Superlgii. Problemi postoje, a Zvezda je uvek znala kako da oni budu prevaziđeni. Zvezdaši će vrlo brzo videti napredak i u igri i u odnosu prema njoj samo ih molim da podrže trenera i igrače jer je njima sada to najpotrebnije. Želimo da sačuvamo prednost na tabeli ili je uvećamo i pokušaćemo da obezbedimo proleće u Evropi. Ja ih uveravam da neće sve ostati na priči – najavljuje određene korake Mrkela.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Xxx

    Mislim da je Miloje manji problem od tebe Mrkela i tog do tebe na slici. Vi ste mu dovodili te isplakane igrače, gdje je za svaku narednu utakamicu morao menjati sastav radi održanja njihove forme u cilju prodaje. Kvalitet dovedenih stranaca je takav da ste takve mogli pokupiti na turnirima malog fudbala po selima Srbije. Najveći krivci su Terzić i ti, pa tek onda Miloje. Zato nemoj više iznositi svoje ideje, jer što si znao pokazao si, već uhvati Terzu pod ruku i odlazite.

  • Rasomon

    Ne smijemo sve da urusimo. Jeste da su porazi veoma bolni, ali htjeli smo ligu sampiona. Ako prodjemo Olimpijakos, sve ce biti ok. Ako dodje Katai, Jirku vratimo i par pojacanja dovedemo u odbrani, uz oporavak Jovicica, bicemo dobri. Moramo biti uz nasu Zvezdu, a vjecito je pitanje je li bolje biti prvi u selu ili poslednji u gradu!

  • Romantic

    OFK BEOGRAD....pocelo je.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima