Kladionice nude bogatstvo za one koji veruju u Partizan: Neverovatna kvota na crno-bele protiv AZ-a!

Bukmejkeri su ulogu favorita dali holandskom timu

  • 12
Bibras Natho, Bibars Natho, FK Partizan, FK AZ Alkmar

Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana od 18.55 igraju u Hagu protiv AZ Alkmara meč 5. kola grupe L u Ligi Evrope. Crno-beli su odmorni otišli put Holandije, a trener Savo Milošević ističe da će ekipa igrati napadački u svom prepoznatljivom stilu, iako je AZ u velikoj formi i na poslednjih šest mečeva imaju isto toliko pobeda uz gol razliku 24:0.

Kladionice su u skladu sa tim pred meč proglasile AZ favoritom, ali to znači da oni koji veruju u Partizan mogu odlično da zarade.

Crno-belima za ostanak u Evropi igra samo pobeda, a svaki drugi ishod značio bi da crno-beli neće dočekati evropsko proleće.

Zato svi oni koji smatraju da ekipa Sava Miloševića može da napravi podvig, mogu da zarade čak 7.1 puta više ukoliko ulože novac u kladionici Meridian.

Kvota na crno-bele je 7.1, na remi 4.6, a na pobedu AZ Alkmara 1.45. Pored primamljive kvote na dvojku, Meridian nudi i brojne druge kvote koje mogu da budu interesantne ljubiteljima klađenja.

Ovde su sve kvote za meč AZ Alkmar - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan SD

    28. novembar 2019 | 12:53

    Kolko se podcenjuje Partizan tolika kvota nije bila ni na malenu 06 protiv Baerna i ako Partizan nikad u istoriji Evropskog takmicenja nikad nije porazen u dvomecu sa 9-0, ni ti ce ikad biti.

  • Zele

    28. novembar 2019 | 12:41

    Suma daje 2 komada, iz 2-2

  • Igz

    28. novembar 2019 | 13:01

    Nije kvota neverovatna, kvota je realna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA