≫ 

Biciklista sedi sedam sati, a čudi mi se što pušim: Naingolan odbrusio kolegi i poslao poruku Interu

Belgijanac kaže i da se smirio u poslednje vreme

  • 0

Belgijski fudbaler Rađa Naingolan objasnio je na jednom primeru zbog čega se neki sportovi ne mogu porediti, ali poručio i da hoće Interu da dokaže da se uprava kluba o njega ogrešila.

Neroazuri su kupili Naingolana posle odlične sezone u Romi, ali su ga vrlo brzo bacili u drugi plan, pa je Rađa sada pozajmljen igrač u Kaljariju.

- Hteo sam da pokažem svima u Interu kad su me otpisali. Kaljari i ja igramo dobro to je velika lična pobeda za mene, iako neću prerano slaviti - rekao je Naingolan čiji je tim četvrti u Seriji A.

Godinama je sticao etiketu problematičnog i svojeglavog igrača, ali je njegov rast i razvoj zaista pratilo i mnogo problema. Od odrastanja bez biološkog oca, do smrti majke 2010. godine. Zbog svega toga je "kontroverzan", epitet koji će verovatno do kraja karijere pratiti Belgijanca.

Rađa Naingolan, Mauro Ikardi, FK Inter Foto: Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images

- Takav ću biti uvek jer se ne možeš nikad rešiti neke etikete koju ti zalepe na leđa. Negde sam pročitao da belgijski biciklista Sven Nis nije mogao da veruje kad je čuo da pušim. Kako biciklista može da priča o fudbaleru? On sedam sati sedi na biciklu, a ja trčim samo sat i po. Pa nije to isto. Začudili biste se koliko fudbalera puši. Kad sam jednom izašao sa saigračima iz reprezentacije, pušilo nas je sedam ili osam. Ali, svi su videli samo Rađu i ja sam bio problem - objasnio je Naingolan.

On je proteklih godina imao problema i zbog supruge koja se bori sa rakom, a Kaljari je početkom sezone izabrao i da bi ona bila bliže kući i porodici. Zbog toga se, kaže, smirio.

Reprezentativnu karijeru je završio pre Svetskog prvenstva u Rusiji kad je bio izostavljen sa spiska, iako je bio jedan od najboljih igrača Rome koja je tada igrala polufinale Lige šampiona.

- Selektor Pedro Martinez mi je rekao da u reprezentaciji neću imati ulogu koju sam imao u Romi... Tu je za mene bio kraj. Stojim kod svoje odluke i neću je promeniti čak i da dođe novi selektor - naglasio je Naingolan.

Video: Ostojić pred AZ: Ljudi ne znaju, ali igramo protiv najboljeg tima u našoj grupi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA