≫ 

Legendarni Argentinac završava karijeru

Za reprezentaciju Argentine dao je devet pogodaka na 51 meču i bio deo tima koji je stigao do finala Svetskog prvenstva u Brazilu (2014), uz zlatnu olimpijsku medalju u Pekingu (2008)

  • 0
Ezekilj Laveci Printskrin: Youtube

Bivši napadač Pari Sen Žermena i Napolija Argentinac Ezekijel Laveci najavio je da skoro sigurno završava fudbalsku karijeru.

Laveciju ugovor sa kineskim Hebeijem ističe na kraju godine i verovatno će mu još jedan meč, na gostovanju Vuhan Zalu u nedelju, biti poslednji u karijeri.

- Nisam još 100 odsto siguran, ali mislim da ću u nedelju odigrati poslednju utakmicu u karijeri. Razmatram kraj, želim više da provodim vremena sa porodicom - rekao je Laveci, a prenosi AP.

Laveci je u maju proslavio 34. rođendan i bio jedan od predvodnika dolaska velikih fudbalskih imena u Kinu 2016. godine.

Najbolje partije pružao je u Napoliju od 2008. do 2013. godine, imao je učinak od 48 golova i 57 asistencija na 188 utakmica u usponu Napolitanaca ka vrhu italijanskog fudbala.

Iz Napulja prešao je u Pari Sen Žermen za 30 miliona evra, pre Kine, a nosio je dresove još San Lorenca i Estudijantesa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA