≫ 

Stojkoviću se ponovio Strazbur: Bio je deo Zvezdinog horora iz 2005, čak je i rezultat iz Haga isti!

Dve bolne traume sa dva naša najveća kluba je preživeo Stojković

  • 46
Vladimir Stojković Foto: Youtube.com

Sudbina se poigrala sa Vladimirom Stojkovićem u Hagu, doživeo je skoro identičan udarac onom iz 2005. godine protiv Strazbura, kada je nosio dres Crvene zvezde!

Partizan je ispustio šansu da dođe do evropskog proleća protiv AZ Alkmara, crno-beli su vodili sa 2:0 i imali su igrača više u završnici, ali je kiks Vladimira Stojkovića otvorio Holanđanima put do remija vrednog overe proleća.

Stojković je stajao skoro u liniji sa jednom stativom, nije imao vremena da reaguje na jednu dugu loptu i šut u malu mrežu, što je bilo kobno. Na krilima ovog pogotka, Alkmar je postigao još jedan, pa je Stojković pognute glave otišao pred navijače.

Mnogi su posle meča rekli da je Partizan doživeo svoj Strazbur i nisu daleko od istine, a ironija je da je i Vladimir Stojković bio deo te utakmice. Basta je doneo vođstvo tada u 34. minutu, Đokaj je povisio na 2:0 u 63, ali je poslednjih 15 minuta bilo kobno.

Gameiro je prvo u 78. minutu postigao pogodak, u 94. je isti igrač matirao Stojkovića i ostavio Zvezdu bez nove runde takmičenja. Ipak, ovde nije Stojković bio tragičar koliko Kovačević koji je napravio dva nepotrebna faula i prekida, iz kojih su domaćini došli do remija.

Bio je to ujedno evropski debi Kevina Gameira, tada 18-godišnjaka, visokog 172cm. Iako je bio među najnižima na terenu, bio je na nivou u skoku, oba pogotka dao je glavom, kod drugog mu je čak Biševac idealno preusmerio loptu za 2:2.

Sada je protiv Alkmara nešto slično doživeo Stojković, čak je i rezultat potpuno isti, u istom takmičenju, s time da bi ovaj put Partizan u poslednjem kolu tek morao da dođe do prolaza, usput zaviseći od meča Mančester junajteda i AZ Alkmara.

Video: Neverovatan kiks Partizana za 2:1 protiv Alkmara!

Video: AZ Alkmar golom u 92. minutu raspršio nade Partizana

CSKA je redovno dobijao Barselonu prethodnih sezona, ali su se ove stvari izmenile - tim Karija Pešića igra sjajno i večeras (21.00) je favorit protiv ruskog giganta s kvotom 1,35. Kvota na dvojku je 3,50! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - CSKA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    29. novembar 2019 | 09:45

    Pre toga su pogodili tu stativu pa je čuvao...

  • Aleksandar

    29. novembar 2019 | 08:53

    Sad je zavrsio. Moze da ide i brani za Mali Mokri Lug.

  • Ana

    29. novembar 2019 | 10:21

    E crni Mustafa 😂😂.Ovo si i zasluzio...Ovi iz Partizana su se kleli u tebe a prodana si dusa odavno...Bumerang uvek nadje vlasnika,Mustafa 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA