• 70

Sarapa rekao Vučiću: "Partizanov neuspeh ne ublažava moju bol za 6:0", ovako je predsednik reagovao!

Predsednik se dotakao utakmica večitih u Evropi

  • 70

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na Pink televiziji, gde se u jednom momentu dotakao utakmica Crvene zvezde protiv Bajerna i Partizana protiv AZ Alkmara.

On je rekao da Zvezda nije imala nikakvu šansu, za razliku od Partizana, koji je igrao odlično.

- To vam je kao kad mladi igrač Zvezde nauči da posle utakmice izjavi kako nismo iskoristili svoje šanse a nismo imali ni šansu da stvorimo šansu - rekao je Vučić dodajući da je Partizan igrao odlično.

- Nismo imali šansu ni da napravimo šansu, za razliku od Partizana koji je igrao odlično do 80. minuta - rekao je Vučić, na šta se voditelj ubacio sa "Velika šteta što se nisu plasirali", na šta se nadovezao predsednik Srbije.

- Velika šteta. Igrali su izvanredno. Nisam pratio sve, ali Partizan je igrao izvrsno do 80. minuta. Nažalost - rekao je Vučić, a onda se Sarapa ponovo ubacio:

- To ublažava moju bol za onih 6:0 od Bajerna - rekao je voditelj, nakon čega je Vučić poručio da nije suština u tome, već da je izjavu fudbalera Zvezde iskoristio kao metaforu, jer slično rade i političari sa "naučenim" izjavama.

- Nije u tome suština, ja sam to iskoristio kao metaforu da političari šta god ih pitate kažu 'E, ovo je predizborni budžet'. I onda se pitate 'Šta je to predizborno?'. Ne razumem... I onda shvatite da ti ljudi pojma nemaju, da ne znaju ni šta bi vam rekli, niti je jedan budžet bio predizborni - rekao je Vučić u jutarnjem programu TV Pink.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Bojan

    Trebamo iz svega toga izvući neku pouku,porazi nisu nešto što tek tako padaju sa neba. Ko ne radi na sebi i ko se samo prepusti stihiji na kraju prođe kao Zvezda.

  • Žika Živac

    Moj ublažava, šta više presrećan sam!

  • Maja

    Jednako smo ponosni i na Zvezdu i na Partizan. Oba naša tima su odlična.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima