• 15

Hvala mojoj ženi, jedina ima veća... od mene! Miha u suzama otkrio da su mu deca nudila koštanu srž

Emotivna konferencija u Bolonji!

  • 15

Trener Bolonje Siniša Mihajlović imao je dirljivo obraćanje javnosti posle presađivanja koštane srži.

On pobeđuje u borbi protiv leukemije, a sada je rešio da izađe pred javnost i progovori o detaljima. Pre mesec dana mu je izvršena najvažnija operacija, sada se polako oporavlja i rešio je da uz lekarsku ekipu otkrije kako se oseća.

Bilo je suza i smeha, našalio se već na početku Miha sa igračima, da bi zatim posebne reči zahvalnosti uputio porodici.

- Hvala najbližim prijateljima, a naročito supruzi i deci. Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu jer imam takvu ženu pored sebe. Ona je jedina osoba koju znam da ima veća m... od mene. Volim te - rekao je Miha uz suze u očima.

- Onda moja deca. Odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci. Sada mi je najveža želja da udahnem malo svežeg vazduha, ali nemam vremena  za to. Nikad se nisam osećao kao heroj zbog toga što radim. Ja sam čovek, sa jakim karakterom, ali čovek, sa svom svojom krhkošću. Potrebna je i meni briga, želim da kažem svim ozbiljno bolesnim ljudima da se ne treba bojati, plakati i patiti. Nikada ne smete izgubiti volju za životom.

Naš nekadašnji selektor uzima čak 19 pilula dnevno.

- Cilj mi je bio da prevaziđem čak i to, da napustim bolnicu, da spavam kod kuće. Nadam se da ću se posle ovog iskustva pokazati kao bolji čovek. Sad više ne pričamo o Mihajlovićevoj leukemiji, već o Mihajloviću treneru Bolonje!

Video: Cela Marakana se naježila zbog parole Delija za Mihu, a onda je zagrmela pesma

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ccc

    Pravi ratnik...

  • Boban

    Nema predaje Sine💪💪💪

  • Kalimera

    Sta bolest moze da uradi coveku. Vidi se da je prosao tezak put. Iskreno se nadam i stvarno PROSAO. Nema dalje i vise,samo Bog da,da brz i uspesan oporavak

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima