≫ 

Milojević o svom statusu u Zvezdi: Nemam problem da odem kad god mi se bude reklo!

Trener Zvezde na konferenciji za medije pred meč sa Voždovcem pričao o neizvesnosti vezanoj za njegov ostanak na klupi crveno-belih nakon poslednjih posrtanja ekipe

  • 43

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je spreman da "prihvati odluku uprave" kakva god ona bila, nakon evropskog debakla i teških poraza od Totenhema i Bajerna. Spekulisalo se prethodnih dana o statusu trenera crveno-belih, promenama koje su nužne da bi se ekipa vratila u dobar ritam, a Milojević je o aktuelnom trenutku govorio dan pred superligaški meč sa Voždovcem.

Na pitanje da li je video izjavu sportskog direktora Mitra Mrkele koji je stao u njegovu odbranu na zvaničnom sajtu i da li oseća podršku uprave, Milojević je dao sledeći odgovor:

- Kad pričamo o mom statusu, ja vam kažem sada - jako sam ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu -počeo je trener Zvezde, pa nastavio:

Vladan Milojevic Vladan Milojević o svom statusu; Foto ilustracija: Telegraf/Marko Jovanović

- Mogu da odem kada god mi se bude reklo. Nemam taj problem, ja njihovu podršku imam, hvala im na tome. Mnogo sam ponosan i kako god da je, kada god bude bilo, da li će biti danas ili za godinu dana. Drago mi je da sam postao deo istorije još onda kada sam pobedio Florijanu u prvoj utakmici na kojoj sam vodio Zvezdu. Ne čitam komentare, ne može da me komentariše neko ko me ne poznaje. Ovo ostalo, ja ću nastaviti da radim svoj posao, uprava je tu. Ja sam ovde došao da dam svoj maksimum, ako sam kriv, kriv sam. "Tući će te Đura", tako je jednostavno. Fudbal je takav sport, najteže je nama i igračima. Ne želim da pričam o tome. Onaj dan kada je završena utakmica sa Bajernom, okrećemo se dalje, to je sport.

Na konkretno pitanje da li će u januaru napustiti klub kao što se piše (pominje se odlazak u Kinu i Grčku), Milojević je rekao:

- Hajde da preskočimo to, piše se, ne piše se. Ja sam koncentrisan na ovde, imam dosta posla, ne mogu da komentarišem, ne znam odakle sve to ide, nemam neki komentar na to. Da li sam zanimljiv ili nisam, ne znam, u svakom slučaju u ovom trenutku razmišljim samo o Zvezdi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Munjoz

    29. novembar 2019 | 13:50

    Puna podrška za Milojevića! Odavno nismo imali boljeg trenera...

  • Piroćanac

    29. novembar 2019 | 13:40

    Evo ja ti sad kažem, odlazi i ti i oni koji te podržavaju.... I vodite vaše strance sa vama

  • Partes

    29. novembar 2019 | 13:44

    Molim te ostani makar do kraja ove sezone, bilo bi tako lepo, 3 pune sezone, 3 titule, 3 ucesca u evropi. Zaista samo jos to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA