≫ 

Vučelić: Nedopustivo je da je Stojković bio nemaran i dekoncentrisan!

Reakcija i prvog čoveka Partizana na remi u Holandiji

  • 75
Milorad Vučelić, Radomir Antić Foto: Marko Jovanović

Predsednik Partizana Milorad Vučelić oglasio se u javnosti posle šokantnog remija crno-belih protiv AZ Alkmara (2:2), remija koji je njegov tim koštao plasmana u nokaut fazu Lige Evrope.

Podsetimo, Partizan je primio golove u 89. i 03. minutu, a prvi je bio plod greške kapitena i golmana Vladimira Stojkovića.

Nedopustivo je da kapiten Stojković bude nemaran i dekoncentrisan. Lopta je letela 60-70 metara, to nije greška, loša odbrana, to je odsustvo koncentracije. Nije reč o napadu na bilo koga nego jednostavno kritika, ovo nismo smeli da ispustimo - rekao je Vučelič za Večernje novosti.

On se osvrnuo i na dalje korake uprave kluba.

FK Partizan, FK AZ Alkmar, Vladimir Stojković, Nemanja Miletić Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Pričaćemo u klubu o svemu što se dešavalo. Nije ovo katastrofa, način igre svakako ne, ali ishod jeste. Sami smo učestvovali, i to dominantno, u svom padu. Neće biti napada, ali biće kritika. To je nešto što je normalno i u redakciji svakog lista i u firmama. Tako sve funkcioniše u poslovnim firmama, u tome ne bi trebalo videti ni tražiti ništa čudno - rekao je Vučelić i dodao:

- Mesto stručnog štaba ne dolazi uopšte pod sumnju, neće biti radikalnijih poteza. Niko ne pomišlja na bilo šta slično. To rade ljudi koji imaju debalans inteligencije i strasti. Mi smo se sami sebi desili i udesili sami sebe, mogli smo da damo još dva-tri gola. Oni su za sedam, osam meseci unapredili igru, to je neki drugi Partizan, što ne znači, naravno, da ne bi trebalo da postoji kritička reč. Ne može neko da bude superioran 80 minuta, a onda se sve obrne u kontrasmeru.

Video: Superliga ovo dugo nije videla: Šesti gol na utakmici Javor dao u mrežu Partizana

Danas (18.00) videćemo kako se Zvezda oporavila od užasnog meča s Bajernom i šest primljenih golova. Na Marakanu stiže Voždovac koji igra vrlo dobro. Kec je 1,18, a iznenađenje u vidu duple šanse X2 nosi kvotu 4,80! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Voždovac

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mad4red

    30. novembar 2019 | 12:20

    Stojkovic je vec vise puta dokazao koliko je supalj ne samo na golu vec i u glavu. Toliko je imao ispada jos od onda da ne bi nikad presao u partizan kad nesto mrzis mrzis i da je njegova krv crveno bela, odlatak u partizan, ruzna proslost, vracanje pasosa, raznih izvinjenja javnih. I takvog covjeka su Partizan i Grobari prihvatili i postavili za kapitena svoga tima, treba da se stidite vise od njega. Napravite mu bistu ispred stadiona i neka na levoj strani ima zvezdin grb i kap. traku a na desnoj partizanovu.

  • Dejan

    30. novembar 2019 | 09:33

    Sta je cudno......To je Mustafa.... Uvek ce izdati.......!!!

  • zuabc

    30. novembar 2019 | 08:50

    Za ovaj rezultat je kriva uprava kluba koja nije dovela zamjenu za Sadika i beka koji nije stoper. Takodje u Partizanu igraju igraci kao sto su Scekic koji nije za Evropu i Vujacic. Dok oni puse tompuse i ispijaju tompuse navijaci nemaju WC na stadionu da mogu normalno da mokre. Stadion se raspada i prljavstina na sve strane. Uprava svaki rezultat proglasava uspjehom, pa i ovaj gdje smo trebali proci. Partizan nema ni navijace koji bi mogli da promjene situaciju u njegovu korist. Kriminalci u sprezi sa vlasti koja ne moze da rijese nijedno ubistvo vezano za " tribinu " ( Demir Jukic, Ivan Perovic, Markovic ). Ukratko danasnja Srbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA