• 68

Partizan ostao bez pet miliona evra zbog eliminacije iz Evrope

Iskalkulisao je gubitak direktor Vazura

  • 68

Propustio je Partizan idealnu priliku da se prebaci u "evropsko proleće", dugo će se još žaliti za ispuštenom prilikom koja neminovno znači i finansijski gubitak za klub iz Humske.

Naime, da su crno-beli savladali AZ, pa eventualno i obezbedili igranje Evrope na proleće, u kasu bi se slilo pet miliona evra, kaže direktor Miloš Vazura.

- Naravno da nam je sada teže nego u četvrtak uveče. Shvatamo da smo izgubili potencijalnih 5.000.000 evra, lakše bismo doveli i prodali neke igrače u januaru i junu. Međutim, to je fudbal, moramo da izvučemo pouke, podignemo glavu i pobedimo Mačvu. Idemo dalje - rekao je Vazura za Žurnal.

Teško se u Humskoj mire sa epilogom meča u Holandiji baš zbog finansijske injekcije koja je mogla da se desi, ali je nesrećno ispuštena.

- Izgubili smo ozbiljan novac činjenicom da nismo prošli dalje. Kad se igra Liga Evrope, sve je stabilnije: mnogo više para, transfera... Ekipa je selektirana tako da imamo mlade, ekstra mlade, starije i ekstremno starije igrače. Eto, kada se tako nešto napravi, cene najmlađih idu gore. Međutim, velika, velika prilika je propuštena. Evropa je mogla i dalje da gleda Partizanove bisere.

Video: AZ Alkmar golom u 92. minutu raspršio nade Partizana

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mića

    Profa obavezno da piše žalbu UEFA-i, i to na latinskom, jer zaboga nije dozvoljeno izgubiti utakmicu u nadoknadi. Novac će se nadoknaditi jer ide prodaja Pavlovića za cca 100 milki, a to je 20 puta više od Vazurinih iskalkulisanih gubitak.

  • Gile

    Izvini a koje bisere?

  • nscz

    Ahahaa. Zvezda je kriva

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima